Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν υπάρχει το νέο super deal του Ολυμπιακού - Τα σπάει και φέρνει τους δύο παικταράδες!
| 2018-07-20 21:30:00

Δεν υπάρχει το νέο super deal του Ολυμπιακού - Τα σπάει και φέρνει τους δύο παικταράδες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν υπάρχει το νέο super deal του Ολυμπιακού - Τα σπάει και φέρνει τους δύο παικταράδες!

Αυτά μόνο στο Λιμάνι γίνονται και στην κορυφαία Ευρώπη.

Μπορεί να βρισκόμαστε πλέον στα τέλη Ιουλίου και γενικά να επικρατεί «ησυχία» γύρω από τις ελληνικές ομάδες, ωστόσο για τον Ολυμπιακό το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς ενδέχεται να κρίνει πολλά όσον αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο ρεπορτάζ από το Βέλγιο, επιβεβαιώνονται τα όσα σας μεταφέρει το τελευταίο διήμερο το sportdog.gr σχετικά με την υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την Γάνδη.

Οι Βέλγοι, που έχουν ως σύμμαχό τους τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, πίεσαν πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν πως θα τον κάνουν δικό τους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η Γάνδη θα δώσει στον Ολυμπιακό τα χρήματα που δαπάνησε πέρυσι για να αποκτήσει τον Οφόε, περίπου 2.3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα καλύψει και τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, με τριετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, θα πρέπει να κρατάμε κάποιες μικρές επιφυλάξεις, καθώς όπως έχουμε ξαναγράψει και όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, ο Οφόε είναι… περίεργος. Πέρυσι θυμίζουμε ότι ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Κράσνονταρ, είχε ταξιδέψει στη Ρωσία, όμως «στράβωσε» την τελευταία στιγμή και ήρθε στον Ολυμπιακό. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ρόλο στην καριέρα του Βέλγου άσου έχει και η σύζυγός του, η οποία του έκανε τη ζωή δύσκολη όλο τον χειμώνα για να φύγουν από την Ελλάδα!

Φεύγει ο Οφόε, έρχονται δύο… μπαμ

Η επικείμενη πώληση του Οτζίτζε Οφόε και τα λεφτά που θα δώσει η Γάνδη στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτά που θα γλιτώσουν οι Πειραιώτες από το υψηλότατο συμβόλαιο του, αναμένεται άμεσα να πέσουν στην αγορά για μεταγραφές.

Οι Πειραιώτες εδώ και καιρό ψάχνουν για κάτι πολύ καλό στα χαφ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Sportdog.gr, η αποχώρηση του Βέλγου αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και ίσως άφιξη δύο παικτών πλέον για τη μεσαία γραμμή.

Μάλιστα, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά αφού γλιτώνουν 2 εκατομμύρια ευρώ μικτά από το συμβόλαιό του και 2.3 εκατ. ευρώ θα είναι η πρότασή της Γάνδης, ο Ολυμπιακός αποκτάει άνεση να ανεβάσει το κασέ του και τις προσφορές του όσον αφορά υποθέσεις που έχουν «κολλήσει» για την ώρα, με χαρακτηριστικότερη του Γουίλιαν Αράαο. Ο Βραζιλιάνος άσος, όπως σας ενημέρωση με πρωινό ρεπορτάζ το Sportdog.gr, αρέσει πάρα πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και συνολικά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και για αυτό εκτιμούν πως αξίζει να δώσουν και τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Επίσης, με τα χρήματα που θα γλιτώσουν από τον ΟΦόε, αλλά και από τις επικείμενες πωλήσεις που θα γίνουν ίσως και εντός της επόμενης εβδομάδας, ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για ακόμα ένα δυνατό όνομα στα χαφ. Το όνομα του Βελόσο έχει επιστρέψει στο προσκήνιο, όμως στο Λιμάνι ψάχνουν για κάτι ακόμα πιο δυνατό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό ο Παππάς – Φοβερό αυτό που συμβαίνει με Λάζαρο, έκπληξη από Μαρτίνς!

Άρχισαν τα... όργανα με Ποντένσε, ποιον «έφαγε» - «Πέσιμο» σε Φορτούνη - Τρελά πράγματα με άλλο ξένο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags