Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνδυνος για Ολυμπιακό – Ποιος «απειλεί» τους Πειραιώτες, χαλάει η μεταγραφή; Ανατροπή στον φορ!
| 2018-07-21 11:05:00

Κίνδυνος για Ολυμπιακό – Ποιος «απειλεί» τους Πειραιώτες, χαλάει η μεταγραφή; Ανατροπή στον φορ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνδυνος για Ολυμπιακό – Ποιος «απειλεί» τους Πειραιώτες, χαλάει η μεταγραφή; Ανατροπή στον φορ!

Εξελίξεις που ενδέχεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι.

Μπέρδεμα έχει προκύψει με την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, καθώς λανθασμένα κυκλοφόρησε πως τέλειωσε οριστικά και ότι ο παίκτης ξεμπέρδεψε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Θυμίζουμε, ότι το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής ομοσπονδίας έκρινε πως νόμιμα διέκοψε τη συνεργασία του με τα «λιοντάρια», προτού πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό ως ελεύθερο, ωστόσο πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν αλλάζει κάτι σημαντικό στην υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr από την Πορτογαλία, η δικαίωση του Ποντένσε είναι μία εξέλιξη που παραδόξως ήθελαν και στην Σπόρτινγκ, προκειμένου να φύγουν από τα εγχώρια νομικά όργανα και να πάνε οι εκδικάσεις στη ΦΙΦΑ! Μάλιστα, οι άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου εδώ και εβδομάδες «γκρίνιαζαν» για την καθυστέρηση που υπάρχει και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν είχε τελεσιδικήσει εντός Πορτογαλίας η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η δικαίωση του Ποντένσε λοιπόν, σίγουρα αποτελεί κάτι θετικό για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς στην Σπόρτινγκ θέλουν να το τραβήξουν στα άκρα και θα το κάνουν. Δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον παίκτη τζάμπα και θα πιέσουν με κάθε τρόπο τους Πειραιώτες, ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να δεχθούν να πληρώσουν ένα ποσό για τη μεταγραφή, ώστε αυτοί να αποσύρουν την προσφυγή τους στη ΦΙΦΑ.

Αυτό άλλωστε ανέφερε και ο Κριστιάν Καρεμπέ στις χθεσινές του δηλώσεις, όπου τόνισε πως πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο συλλόγων και συμφωνία, ώστε να μην φτάσει το θέμα στα δικαστήρια.

«Ο Ποντένσε είναι δικός μας, έχει υπογράψει ήδη, είναι στην ομάδα μας, αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό σωματείο και θα βρούμε τη λύση. Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία ομηρίας από τα δικαστήρια και θα έρθουμε σε συνεννόηση. Δεν θα υπάρξει πόλεμος. Η Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός θα έρθουν σε συμφωνία», είπε ο Καρεμπέ και έδειξε πως θα κινηθεί η υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, είναι ο Ολυμπιακός ή μάνατζερ Ζορζ Μέντες που έχει κάνει την δουλειά και έχει υποσχεθεί στους Πειραιώτες πως θα… καθαρίσει, να μπει σε συζητήσεις προσεχώς με την Σπόρτινγκ και να φτάσουν σε μία συμφωνία, χωρίς να το τραβήξουν μέχρι τη ΦΙΦΑ.

Τι συμβαίνει με Κόκα;

Μπορεί να είχε παρουσιαστεί από πολλούς ως τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο η μεταγραφή του Κόκα για την επίθεση ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr εδώ και μέρες, η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολο όσο παρουσιαζόταν και η Μπράγκα εξακολουθεί να… κάνει την δύσκολη στις διαπραγματεύσεις και να βάζει εμπόδια.

Την ίδια ώρα βέβαια και ο Ολυμπιακός έχει «παγώσει» τη μεταγραφή, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Γκερέρο στην προετοιμασία, ενώ το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Ανσαριφάρντ, δεν τους πιέζει για να βρουν τον αντικαταστάη του.

Ο Κόκα πάντως παραμένει στην λίστα, αν και βρίσκεται πλέον στον… πάγο. Όχι η άφιξη του, αλλά η «εντατικοποίηση» των διαπραγματεύσεων με την Μπράγκα, αφού δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

«Mπαμ» για τα εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Όνομα που θα… τρελάνει το Καραϊσκάκη – Γυρίζει και ο Μιραλάς;

Πρωτοφανή πράγματα: Έγινε… αρπαγή του Καμπετσή - «Ριφιφί» στον Ολυμπιακό με Μαυροπάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags