Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση Super 3 κατά Σαββίδη και ΠΑΟΚ
| 2019-02-21 18:19:00

"Πόλεμος" Άρη-ΠΑΟΚ! Super 3 για Σαββίδη και… πρωτάθλημα των Πρεσπών – "Δεν είστε η καλύτερη ομάδα"

Sportdog Team
"Πόλεμος" Άρη-ΠΑΟΚ! Super 3 για Σαββίδη και… πρωτάθλημα των Πρεσπών – "Δεν είστε η καλύτερη ομάδα"

 «Γίνατε… γαύροι, θα μπείτε και στο Athens Alive;».

Άρης – ΠΑΟΚ: Τεταμένο είναι το κλίμα στην Θεσσαλονίκη λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και οι οργανωμένοι οπαδοί των «κίτρινων» με ανακοίνωσή τους τα… χώνουν στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και αναφέρονται σε διάφορα περιστατικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Γεβγέν Χατσερίντι, ακόμα και στο Athens Alive.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια χαλαρή στιγμή της συνεδρίας μας ρωτήσαμε αυθόρμητα τον ψυχολόγο μας , αν τα χαρακτηριστικά της διπολικής διαταραχής της διχασμένης προσωπικότητας μπορεί επίτηδες να τα αφομοιώσει στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους κάποιος καιροσκόπος για να έχει ίδιο όφελος...
Μας απάντησε : " Σπάνια σε μια εξελιγμένη μορφή αλλά... γίνεται"...
Εσείς που στο τέλος της ανακοίνωσης νιώσετε θιγμένοι και προσβεβλημένοι από εμάς τους ψεύτες και τους κακεντρεχείς.... Μην βιάζεστε ... εσείς τα είπατε και τα κάνατε , εμείς απλά τα θυμόμαστε με ότι μυαλό μας έχει απομείνει από την καθημερινή προστριβή μαζί σας...

22 Οκτβωρίου 2018. Συνέντευξη Χατσερίδη σε μέσο της Ουκρανίας.. "Επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου Βαντίμ Σαμπλί ο γιος του μεγαλομετόχου και του είπε ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του Χατσερίδη ήταν ασέβεια ("¨ο ποδοσφαιριστής είχε δείξει τις καλαμίδες του με την Ουκρανική σημαία " ). Στα μέρη σου θίγεσαι σαν Ρώσος και είναι ασέβεια να μην στο αναγνωρίζουν.... Στα μέρη μας όταν σε αποκαλούν Ρώσο απειλείς και θίγεσαι σαν Έλληνας....

25 Σεπτεμβρίου 2016.Ο λουτσέσκου σαν προπονητής της Ξάνθης μέσα στην τούμπα στην συνέντευξη τύπου όταν βάλλεται από δημοσιογράφους του μπάοκ για τον τρόπο που έπαιξε η Ξάνθη αποσπώντας την ισοπαλία εκνευρίστηκε θυμώμενος το περιστατικό πυρπόλισης αυτοκινήτου συγγενικού του προσώπου αναφέρει για όλο αυτό που αντιμετωπίζει εκείνη την στιγμή ''μία σιχαμένη κατάσταση''.Σήμερα μέσα από τον οργανισμό που τον έβγαλε εκτός εαυτού ευαγγελίζετε σαν την Μάρθα Βούρτη την εντυμότητα,την νομιμότητα και όλα τα χαρακτηριστικά των 12 αποστόλων.
Η κλήρωση κυπέλλου βγάζει στις 26/09 το μπάοκ-ΑΡΗΣ ο γιός του μεγαλομετόχου έχοντας ανάγκη να χλευάσει τον ΑΡΗ ανεβάζει στο ίνσταγραμ γελάκια και φατσούλες αναφερόμενος στο χαρακτηρισμό από δημοσιογράφους ότι πρόκειται για ντέρμπι.Λίγες εβδομάδες μετά πριν το ΑΡΗΣ-μπάοκ στο πρωτάθλημα τάζει ότι θα πλύνει τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών του αν κερδίσουν λες και έκανε κάτι παρόμοιο τάμα με τους 3 του ποκ...είναι που δεν ασχολούνται...

Μας έχετε τρελάνει μέσα στην πόλη με την μεταμέλια του μεγαλομετόχου του μπάοκ μετά την μπούκα και την αυτοτιμωρία του όταν έχει την ανάγκη ταυτόχρονα σαν επίδειξη εξουσίας και δύναμης να πηγαίνει σε έδρες αντιπάλων κλείνοντας δρόμους και υποβάλλοντας τον κόσμο σε μία επικίνδυνη ταλαιπωρία για να του εξασφαλίσει η αστυνομία σαν προσωπική του ασφάλεια την όλη διαδικασία υποδοχής(μην το διανοηθείτε του χρόνου στο χαριλάου μετά τα φετινά να ποδοπατιούνται παιδάκια γιατί θα σας πετάξει 20000 κόσμος σύσσωμος στην θάλασσα και εσάς και αυτούς που χρησιμοποιείτε σαν ιδιωτικό στρατό).

Σαν γνήσιοι γκεμπελιστές για να κλείσετε τα μάτια όλου του κόσμου δημιουργήσατε μία και καλά ολυμπιακή προπαγάνδα για κλοπή πρωταθλημάτων την δεκαετία του 70' από τον γαύρο και στο τέλος αυτής της δεκαετίας πηγαίνετε στο μπαράζ του Βόλου (οι οπαδικοί σας πατέρες) βάζετε πανί συμπαράστασης με την φράση '' ΣΤΟ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ολυμπιακού''...σχίζουν οι ψυχίατροι τα πτυχία τους...
Όλα αυτό που κράζετε και κατηγορείτε τόσα χρόνια (Παίκτες δανεικοί , Ομάδες παραμάγαζα , εκλογές έπο , κυβερνητικά παρασκήνια) πλέον τα έχετε κάνει σημαία σας και έχετε καταντήσει μια γλοιώδης απομίμηση.


Και φτάνουμε στο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ" μετά από έναν χρόνο κλάψας και οδύνης η οποία συνεχίζετε μέχρι και σήμερα , πείσατε κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις οτι σας το χρωστάνε και ότι πρέπει να το πάρετε, κάποιοι μπορεί να κάναν και πίσω μετά από πολιτικές παραινέσεις για να το πάρετε.
Δυο πολιτικοποιημένα πρωταθλήματα το 85 μετά 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης με πασοκ κ σια και μπορεί το φετινό των ΠΡΕΣΠΩΝ. Το επόμενο μπορεί να το πάρετε όταν βρουν πετρέλαιο στον θερμαικό και αναλόγως ποια εταιρεία θα το εξάγει σύμφωνα με τα γεωπολιτικά συμφέροντα της εποχής. Η διπροσωπία σας θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας, μπορεί να πάρετε ένα πέτσινο πρωτάθλημα "ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΠΩΝ".
Δεν έχετε την καλύτερη ομάδα και αυτό το έδειξε η πορεία σας στην ευρώπη που ερχόταν και έκανε πάρτυ το κάθε χωρίο αυτά λέγατε , αυτά θα ακούτε μόνο που τώρα αυτή είναι και η αλήθεια.

Σας έδωσε η κυβέρνηση την πολιτική , οικονομική καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας σαν έπαρχο.
Σας είπαν ότι θα έχετε πλήρη αποδοχή δύναμης και εξουσίας από τον λαό μέσω μιας ομάδας. Θα σας τα λένε αυτά γενιές στο μέλλον. Στην πόλη και στην Μακεδονία υπάρχει ο ΑΡΗΣ και μια γρια. Τα σέβη μας στον έπαρχο απ το γαλατικό χωριό του θεού του πολέμου.
Όσο αναπνέουμε θα τα ακούτε , ψειρίσατε πρακτικές από τους γαύρους , ψειρίσατε το πουλί απ το χανούμι ( πήγατε να ψειρίσετε το ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ χρώμα από τον ΑΡΗ αλλά πήρατε μια παλάμη).

Με τα καινούργια σας κολλητιλίκια με τον τρακυ και μιας όπως διαδίδετε ότι κάνατε τον βάζελο παράρτημα και θα συμμετέχετε στο Athens Alive πάρτε και το τριφύλλι (εμπεριέχεται σε ένα από τα πολλά σας σήματα) συμφωνούμε απόλυτα με τα λεγόμενα του προπονηταρά σας. " ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ".

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΠΑΤΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ντεμέκ Έλληνες , Ντεμέκ πόντιοι , Ντεμέκ πρόσφυγες , Ντεμέκ Μακεδόνες , Ντεμέκ πρωταθλητές φάτε ένα καζαν ντιπι και πιείτε σουρωτή να χωνέψετε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Αυτοί θέλουν να τον... κλέψουν - Τι θα κάνει ο Σαββίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags