Facebook Pixel Γιουβέντους - Serie A: Η Κυρία θέλει τον Ζιντάν προπονητή!
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-22 11:15:00

Ποια Τσέλσι και πράσινα άλογα; Τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Ζιντάν - Δεν μπορεί να πει "Όχι"

Sportdog Team
Ποια Τσέλσι και πράσινα άλογα; Τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Ζιντάν - Δεν μπορεί να πει "Όχι"

Δείτε για ποια ομάδα πρόκειται!

Γιουβέντους - Serie A: Η Κυρία θέλει τον Ζιντάν προπονητή!

Προβληματισμός επικρατεί στην Γιουβέντους, μετά την ήττα (2-0) από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League. Οι συζητήσεις, που έτσι κι αλλιώς είχαν ανοίξει, σχετικά με πιθανή αποχώρηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το καλοκαίρι, «απλώνονται», ενώ δημοσίευμα τις τροφοδοτεί, αποκαλύπτοντας  ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε πρόταση της Τσέλσι, γιατί θα πάει στην Γιουβέντους.

Η δύσκολη, σχεδόν αδύνατη, υπόθεση πρόκρισης της Γιουβέντους στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, όχι τόσο για τις ικανότητες της πρωταθλήτριας Ιταλίας, αλλά  περισσότερο για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αντιπάλου (κυκλοφορία μπάλας, δύναμη, άμυνα, αντοχή στην πίεση και ψυχισμό), απομακρύνει την ιταλικη ομάδα από τον μεγάλο της στόχο, την κατάκτηση του Champions League.

Η βραδιά στο Wanda Metropilitano, ήταν σύμφωνα με τους Ιταλούς, μίας από τις χειρότερες του Αλέγκρι στο Champions League. Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν, αυτός ο αγώνας σχεδιάστηκε άσχημα, προετοιμάστηκε ακόμα χειρότερα.

Θα ήταν αδύνατο η Γιουβέντους να ξεκινήσει και πάλι μετά από μία ακόμη αποτυχία στο Champions League με έναν προπονητή αντιπαθή κατά 30-40% στους οπαδούς της Γιουβέντους, παρά τα δέκα τρόπαια σε πέντε χρόνια. Όμως ο Αλέγκρι θα μπορούσε να φύγει από το Τορίνο, ακόμα και στην περίπτωση που τα κατάφερνε.

Η Γιουβέντους δεν είναι απροετοίμαστη για το μέλλον, όπως συνέβη με τον Κόντε. Οι Άγγλοι αποκάλυψαν την προοπτική του Ζινεντίν Ζιντάν. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί παίκτες της Ρεάλ, όπως ο Μαρσέλο και πάνω από όλα ο Ίσκο έχουν μεγάλη επιθυμία να παίξουν στην Γιουβέντους.

Μία αλλαγή που θα φτάσει, εκτός απροόπτου, μετά από έναν όγδοο συνεχόμενο τίτλο, που όμως δεν θα κάνει κάποιους ευτυχισμένους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags