Facebook Pixel Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Από μολότοφ ξεκίνησαν τα επεισόδια
| 2019-03-16 18:08:00

Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Αγρίνιο - Τί έγινε με τους ΠΑΟΚτσήδες, πιάστηκε στον ύπνο η ΕΛ.ΑΣ.

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Αγρίνιο - Τί έγινε με τους ΠΑΟΚτσήδες, πιάστηκε στον ύπνο η ΕΛ.ΑΣ.

Αποκαλύψεις Αγρινιώτη ρεπόρτερ για τα επεισόδια με τους ΠΑΟΚτσήδες.

Έκρυθμη είναι η ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί στο κέντρο της πόλης έγιναν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και υπάρχει φόβος αναθέρμανσης της έντασης.

«Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση γιατί είναι πάρα πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες. Δεν ξέρω πόσοι έχουν εισιτήριο για να μπούνε στο γήπεδο. Η κατάσταση είναι δύσκολα διαχειρίσιμη γιατί έχουν έλθει κατά εκατοντάδες», αναφέρει στο Sportdog ο Παναγιώτης Τσακανίκας, διαχειριστής της ιστιοσελίδας agriniopress.gr, το οποίο μετέδωσε την είδηση με οπτικοακουστικό υλικό και φωτορεπορτάζ.

Πως ξεκίνησαν τα επεισόδια; «Οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού χτύπησαν ΠΑΟΚτσήδες. Από εκεί ξεκίνησαν όλα», απαντά ο συνάδελφος και προσθέτει: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τρώγανε σε ένα μαγαζί και δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ. Από εκείνο το σημείο ήταν 20 μέτρα μακρυά ο σύνδεσμος του Παναιτωλικού. Και δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει...».

Στο Αγρίνιο υπάρχουν πολλοί οπαδοί των μεγάλων ομάδων της Αθήνας, ΑΕΚτζήδες, Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί. Όπως ξεκαθαρίζει όμως ο δημοσιογράφος, «το επεισόδιο ήταν αποκλειστικά μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και Παναιτωλικών». Αποκαλύπτει δε την ύπαρξη δύο τραυματιών οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν χτυπήσει ευτυχώς ελαφρώς στο κεφάλι, από ρίψη αντικειμένων.

Το κλίμα παραμένει τεταμμένο. «Οι Παναιτωλικοί είναι μαζεμένοι 50 άτομα με κράνοι και παλούκια έξω από το σύνδεσμό τους. Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι πάρνω από χίλια άτομα. Υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, αλλά δεν νομίζω, ότι περίμεναν τόσο μεγάλη προσέλευση», καταλήγει ο Παναγιώτης Τσακανίκας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα - Τα πάνω-κάτω με τον Άγγελο - Στράβωσαν στον ΠΑΟΚ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags