Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Μπογέ και Τορίνο
| 2019-04-07 11:55:00

Tρελό σενάριο στην ΑΕΚ - Κρατάει τον... ανύπαρκτο - "Προκαλεί" στα Σπάτα - "Κόντρα" με Χιμένεθ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tρελό σενάριο στην ΑΕΚ - Κρατάει τον... ανύπαρκτο - "Προκαλεί" στα Σπάτα - "Κόντρα" με Χιμένεθ

Δανεικός με συμβόλαιο που λήγει; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα...

 

Και από εκεί που άπαντες, ακόμη και στην ομάδα, τον είχαν ξεγραμμένο, σημερινό δημοσίευμα (του Sportime) φέρνει την ΑΕΚ να εξετάζει την πιθανότητα για επαναπροσέγγιση της Τορίνο προκειμένου να διατηρήσει στις τάξεις της τον Λούκας Μπογέ! 

Οχι φυσικά με αγορά του, αφού αυτή έχει αποκλειστεί (απαγορευτική η option των 6 εκατ. ευρώ), αλλά με ουσιαστικά ακύρωση της συμφωνίας και παράταση του δανεισμού του 23χρονου Αργεντινού για έναν ακόμη χρόνο.

Δημοσίευμα που, χωρίς πολλά πολλά, φαίνεται αβάσιμο. Πρώτον, γιατί κανείς στην ΑΕΚ δεν πιστεύει πλέον στον Μπογέ. Καιρό τώρα, άπαντες έχουν απογοητευτεί από την εικόνα του, τόσο στα παιχνίδια όσο (κυρίως) στην καθημερινότητα της ομάδας. Και δεν είναι μόνο αυτή εντός γηπέδου, αλλά και εκτός: απόμακρος (στα όρια της ψυχρότητας), εμφανώς απρόθυμος να προσπαθήσει περισσότερο, με το μυαλό του – καιρό τώρα – στο να τελειώσει η σεζόν και να φύγει.

Δεύτερον, ακόμη και αν η ΑΕΚ έμπαινε στην σκέψη της δεύτερης ευκαιρίας (που επαναλαμβάνουμε δεν πιστοποιείται από πουθενά, ούτε καν από τον Χιμένεθ, ο οποίος και πριν αναλάβει είχε δεσμευτεί πως θα προσπαθούσε να «αναστήσει» τον Μπογέ, αλλά και αυτός φέρεται να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά…), πως η Τορίνο αφενός θα συναινέσει σε νέο δανεισμό, υπαναχωρώντας από το deal που έκανε πέρυσι (με τον ίδιο μάλιστα τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει και τετραετές συμβόλαιο σε περίπτωση που η ΑΕΚ έκανε χρήση της option αγοράς του), αλλά το κυριότερο, πως θα τον δανείσει εκ νέου όταν το συμβόλαιο της με τον Μπογέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ - Εκεί θα παίζει από τη νέα σεζόν - Δεν το περίμενε κανείς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags