Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βλάνταν Ίβιτς: Θεωρεί ότι δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο!
| 2019-05-12 15:46:00

Κορυφαία δήλωση Ίβιτς για ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο - Τι είπε για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ!

Sportdog Team
Κορυφαία δήλωση Ίβιτς για ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο - Τι είπε για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ!

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής στο προσκήνιο!

ΠΑΟΚ - Βλάνταν Ίβιτς: Η κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ μαρτυρά πως αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Σέρβος τεχνικός, που έχει περάσει από τον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά», τόνισε την ανάγκη να αλλάξει πράγματα η ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:



-το νταμπλ του ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και έκανε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Φαίνεται πως αλλάζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, υπάρχουν κι άλλες ομάδες εκτός από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που μπορούν με μια σοβαρή δουλειά να ξεχωρίσουν, όπως απέδειξε φέτος ο ΠΑΟΚ».

-τη συνέχεια του ΠΑΟΚ μετά το Κύπελλο του 2017 με τον ίδιο στον πάγκο: «Η ομάδα έχει ακόμη αρκετούς παίκτες από την εποχή που ήμουν εγώ. Αυτό δείχνει πως η δουλειά μας ήταν πετυχημένη. Η ομάδα κατέκτησε τότε, το 2017, το πρώτο Κύπελλο μετά από χρόνια. Μετά ήρθαν κι άλλοι τίτλο κι αυτό δεν έχει σχέση με τη δική μου δουλειά, αλλά με αυτή των ανθρώπων που συνέχισαν».

-την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα κι έχω περάσει από εκεί. Αν δεν είναι ευχαριστημένοι με τη φετινή πορεία, σημαίνει πως κάτι πρέπει να αλλάξουν. Η ΑΕΚ έχει πάντα μεγάλους στόχους, με κατάλληλο προγραμματισμό και σωστούς ανθρώπους μπορούν να βελτιωθούν την επόμενη σεζόν και να προχωρήσουν στην Ευρώπη. Εύχομαι να οργανωθούν και να παρουσιαστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διακριθούν στην Ευρώπη».

-την κατάκτηση του τίτλου με τη Μακάμπι: «Ήταν ο πρώτος στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια. Η Μακάμπι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Ισραήλ, πάντα έχει στόχο τον τίτλο και μπορούμε να πούμε πως η χρονιά είναι πετυχημένη. Εμείς είχαμε καλή εικόνα από την αρχή της σεζόν και κάναμε μόνο μία ήττα. Είχαμε λίγες απώλειες και φτάσαμε στον τίτλο με μεγάλη διαφορά. Η ομάδα είχε ένα πρόβλημα πέρσι με το financial fair play και κάναμε μεταγραφές χωρίς μεγάλα ποσά, αλλά είχαμε σωστό σχεδιασμό, δουλέψαμε σκληρά και κάναμε μια ομαδική επιτυχία. Υπάρχει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα πάντως, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ των 4-5 δυνατών ομάδων της χώρας».

-το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, αλλά σε αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο-μεθαύριο. Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας προπονητής δεν ξέρει ποτέ τι μπορεί να γίνει σε ενάμιση με δύο μήνες. Πάντα μπορείς να μείνεις χωρίς δουλειά».

-το αν του λείπει η Ελλάδα: «Σίγουρα! Έχω περάσει 13-14 χρόνια εδώ. Όταν θα τελειώσει η σεζόν σίγουρα θα περάσω για λίγες μέρες να δω τους φίλους μου. Είναι μια πανέμορφη χώρα, με εξαιρετικούς ανθρώπους και μου λείπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags