Facebook Pixel Ελλάδα - Τουρκία: Τι όνειρο με Βαλεριάνο; Πώς θα πάρουν Κούτρη; - "Χαλάστρα" Φορτούνη!
| 2019-05-30 23:44:00

Τι όνειρο με Βαλεριάνο; - Μόνο αν παίξουν αυτοί - Πώς θα πάρουν Κούτρη; - "Χαλάστρα" Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τι όνειρο με Βαλεριάνο; - Μόνο αν παίξουν αυτοί - Πώς θα πάρουν Κούτρη; - "Χαλάστρα" Φορτούνη!

Ψάχνουμε τον Ρισβάνη. Ποιοι "σώζουν" Άγγελο. Δίνουν +10 "μύρια";

Ελλάδα - Τουρκία: Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Εθνική στην πρόβα τζενεράλε στην Τουρκία (2-1) ενόψει της αναμέτρησης του επόμενου Σαββάτου με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υποχρεωμένος και λόγω των πολλών απουσιών (έλειπαν Μήτρογλου, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τ. Δώνης) έκανε πολλές δοκιμές και πειράματα, κυρίως στην άμυνα και το… πλήρωσε, δεχόμενος νωρίς – νωρίς δύο εύκολα γκολ.

Βέβαια, τα πειράματα τύπου Βαλεριανού σέντερ μπακ, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν ο κόουτς είχε επιλέξει πιο «λογικές» επιλογές για τα μετόπισθεν, όπως για παράδειγμα θα ήταν οι Χατζησαΐας και Ρισβάνης, που έκαναν εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα πάντως, μεσοεπιθετικά η Ελλάδα λειτούργησε καλύτερα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο έπαιξε πολύ παθητικά και χωρίς λόγο, αφού το ματς ήταν ήδη στο 2-0. Βέβαια, οι πολλές απουσίες σαφώς και δεν… βοήθησαν για να βγουν φάσεις και το σίγουρο είναι πως με την επιστροφή των «βασικών» στην 11αδα, η εικόνα θα είναι καλύτερη.



Αυτοί πάντως που… έχασαν πόντους από το παιχνίδι στην Τουρκία, είναι οι δύο Έλληνες του Ολυμπιακού, για τους οποίους τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια για μεταγραφή με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αρχικά ο Κούτρης, που ήταν εκτός αγώνα με πολλά λάθη σε επίθεση και άμυνα, με συνέπεια να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, γύρω από τον οποίο υπήρχε έντονη φημολογία πως απόψε θα τον τσέκαρε η Φενέρ, δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις ικανότητές του, δεν είχε ανάλογη βοήθεια από τους συμπαίκτες του και οι επιλογές του ελάχιστα βοήθησαν στην ανάπτυξη της ομάδας,. Γενικά είχε μία μέτρια εμφάνιση, η οποία σίγουρα δεν θα βοηθήσει στο να έρθει μία πρόταση άνω των 10 εκατ. ευρώ, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον απογοητευτικό σήμερα Κούτρη.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλκας on fire: Συμμάχησαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός - Θα το καταλάβετε; Όλοι ακολουθείτε τον ΠΑΟΚ σ’ αυτό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags