Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο... Ολυμπιακός και ο agent των 800.000 εκατ. πίσω από το "μπαμ" Ιβάν – Αυτός κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ
| 2019-07-22 19:04:00

Ο... Ολυμπιακός και ο agent των 800 εκατ. πίσω από Κοεντράο – Αυτός κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο... Ολυμπιακός και ο agent των 800 εκατ. πίσω από Κοεντράο – Αυτός κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ!

Ο συνεργάτης του Μαρινάκη και οι δεύτερες σκέψεις στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προς ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ – παρότι οι συμπατριώτες του Πορτογάλου μεσοαμυντικού θεωρούσαν δεδομένη τη συμφωνία – και ήδη γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από τον εκπρόσωπο του 31χρονου άσου,  τον περίφημο Ζόρζε Μέντες.

Γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη συνεργασία που έχει αναπτύξει την τελευταία τριετία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη,  τόσο σε επίπεδο Ολυμπιακού όσο (κυρίως) σε επίπεδο Νότιγχαμ Φόρεστ ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης, δεν έχει ασχοληθεί πέραν της συγκεκριμένης, ιδιαίτερα με την ελληνική αγορά. Απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα και τα ποσά που «παίζουν» στα μέρη μας και τι deals ενορχηστρώνει ο ίδιος (μόνο σε προμήθειες, το ποσό που έχει εισπράξει στην καριέρα του υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 800 εκατ. ευρώ).

Ακόμη λογικότερο πάντως, για τους υπευθύνους των ελληνικών ομάδων να θέλουν να ανοίξουν τον δίαυλο της συνεργασίας με τον Μέντες. Ως εκεί όμως. Άλλο η επιθυμία, άλλο η δυνατότητα και άλλο η απρόσκοπτη διάθεση συνεργασίας. Τι εννοούμε; Ακριβώς λοιπόν αυτή η σχέση Μέντες – Ολυμπιακού ήταν ο λόγος που στον ΠΑΟΚ ήταν (αρχικά) διστακτικοί με το deal για Κοεντράο. Χωρίς περισσότερες – επί του παρόντος – εξηγήσεις.

Οσο για την ΑΕΚ, που επίσης γράφτηκε πως θα επιθυμούσε να ανοίξει την πόρτα του Πορτογάλου ατζέντη, προφανώς και εδώ ισχύει, αλλά το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε πως δηλαδή αυτό έγινε με την υπογραφή του Νέλσον Ολιβέιρα δεν ισχύει. Όπως πρώτος έγραψε ο sportdog, ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν όντως για χρόνια πελάτης του Μέντες, ωστόσο από τον Ιανουάριο και έπειτα, δεν συνεργάζονται.

Εκπροσωπείται πλέον από δύο δικηγόρους, οι οποίοι συνεργάζονται με τη σειρά τους με έναν άλλο διάσημο μεγαλοατζέντη, τον Κία Τζοοράμπτσιαν. Εξ ου και ο δανεισμός του Ολιβέιρα τον περασμένο Ιανουάριο στη Ρέντινγκ (ομάδα απολύτου ελέγχου του Κία), ενώ τώρα, τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ τη χειρίστηκαν ακριβώς οι δύο αυτοί δικηγόροι, μαζί φυσικά με τον πανταχού παρόντα στα μεταγραφικά της Ενωσης αυτό το καλοκαίρι, τον μάνατζερ (και δικηγόρο) του Μιγκέλ Καρντόσο (και του Ζεράλδες), Ραούλ Κόστα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα πράγματα με Κοεντράο - Γιατί δεν υπογράφει στον ΠΑΟΚ - "Καίει" το... μπαμ μία γυναίκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags