Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη επί της Ξάνθης (3-0) με σπουδαία εμφάνιση
| 2019-08-17 22:24:00

"Πετάει" αυτός ο Παναθηναϊκός - Διέλυσε την Ξάνθη με μπαλάρα - Έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Sportdog Team
"Πετάει" αυτός ο Παναθηναϊκός - Διέλυσε την Ξάνθη με μπαλάρα - Έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Φοβερή εμφάνιση και νίκη (3-0) για το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης της Superleague, με τους Πράσινους να επικρατούν άνετα της Ξάνθης με 3-0 στο ΟΑΚΑ, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Δύο γκολ για το Τριφύλλι πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα και ένα ο Δημήτρης Κολοβός, ενώ εξαιρετικός ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Γκαγιάς Ζαχίντ, αλλά και ο Ματίας Γιόχανσον. Συνολικά, οι Πράσινοι κυριάρχησαν στο ματς και παρουσίασαν σπουδαία δείγματα γραφής, ειδικότερα στην επίθεση, όπου φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Γιώργος Δώνης στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με το εντυπωσιακό ποσοστό 82% στην κατοχή της μπάλας και 9-0 στις τελικές προσπάθειες.

Ο Ζαχίντ έφτασε κοντά στο γκολ στο 28’ όταν «άδειασε» δύο αμυντικούς με φοβερές ντρίμπλες, όμως σούταρε άουτ από τη μικρή περιοχή. Ο Μακέντα, ωστόσο, δεν αστόχησε στο 37’, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Δώνη. Ο Ιταλός μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, απέφυγε έναν αμυντικό και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 41’ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην επίτευξη δεύτερου γκολ. Ο Γιόχανσον προωθήθηκε και έβγαλε τη σέντρα για τον Μακέντα, αυτός νικήθηκε από τερματοφύλακα Αμπάντ σε μονοκόμματο σουτ, όμως ο Κολοβός σκόραρε στην επαναφορά για το 2-0.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 53’, όταν οι Πράσινοι άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα. Ο Κολοβός με τον Ζαχίντ συνεργάστηκαν και ο δεύτερος πέρασε κάθετη πάσα για τον Μακέντα, που ευστόχησε σε τετ α τετ με δεξί πλασέ.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (61’ Κότσαρης), Γιόχανσον (46’ Αποστολάκης), Νούνες (46’ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης,) Κουρμπέλης (61’ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (61’ Θεοχάρης), Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Μολό), Κολοβός (61’ Καμπετσής), Μακέντα (61’ Βέργος).

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (76’ Ντιρεστάμ), Καρασαλίδης, Λισγάρας (46’ Ρενέλα), Μαλεζάς, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί (69’ Μπαριέντος), Ντουρίσκοβιτς (69’ Ντε Λούκας), Φοσέ (55’ Τεξέιρα), Στάρτζεον (61’ Ντε Αμορίμ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags