Facebook Pixel Τα σενάρια φουντώνουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου
| 2019-08-23 20:10:00

Ποιος Τσιμίκας; Αυτός πωλείται! - Ξεχάστε Μάνταλο - "Κλο-κλο" για Ζαμπά - "Χάτζη" με ένα "χαρτί"

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Τσιμίκας; Αυτός πωλείται! - Ξεχάστε Μάνταλο - "Κλο-κλο" για Ζαμπά - "Χάτζη" με ένα "χαρτί"

Ανοιχτό των Σισέ-Ομάρ, stop από Μελισσανίδη, τι θέλει ο Πασχαλάκης.

Πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, λογικό τα σενάρια και να φουντώνουν και να πληθαίνουν. Όχι μόνο αυτά που αφορούν προσθήκες, αλλά και αυτά που αφορούν πωλήσεις. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν τέτοια, τα σημαντικότερα τα καταγράφουμε συνοπτικά:

Στον Ολυμπιακό, υπάρχει σταθερά το σίριαλ του Κούτρη. Η Μαγιόρκα είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και να κάνει δικό της τον διεθνή Ελληνα άσο. Τα όσα διαρρέονται περί ενδιαφέροντος και πρότασης για τον έτερο αριστερό μπακ, τον Τσιμίκα, δεν ευσταθούν, αφού στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν το παραμικρό όχι για επικείμενη πρόταση, αλλά ούτε καν για ενδιαφέρον. Τέλος, ανοιχτό είναι πάντα το «παράθυρο» (αλλά σαφώς με λιγότερες, πλέον, πιθανότητες) για τον Σισέ, ενώ παιχνίδι πάντα επιχειρείται να γίνει – χωρίς όμως τίποτα το απτό ακόμη – και με τον Ομάρ.

Στην ΑΕΚ, το λιγότερο που φαίνεται πως απασχολεί είναι οι πωλήσεις. Ετσι κι αλλιώς, ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Μετά την άρνηση στην πρόταση της Μονπελιέ για τον Μπάρκα, η υπόθεση και το ενδιαφέρον για τον Ελληνα τερματοφύλακα έχει «παγώσει» για τα καλά και ο ίδιος μάλιστα είναι και εμφανώς χολωμένος – στην καθημερινότητα του στην ομάδα – από την εξέλιξη αυτή. Ελπίδες για κάτι στο παρά πέντε της μεταγαφικής περιόδου, υπάρχουν, δεν είναι όμως σημαντικές. Οσο για όσους ισχυρίζονται τα περί ενδιαφέροντος και πρότασης για τον Πέτρο Μάνταλο, μάλλον αγνοούν το όνομα και τη φήμη που έχει ο αρχηγός της ΑΕΚ στο εξωτερικό, αλλά και την σπουδαιότητα που έχει για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στον ΠΑΟΚ, στον αφρό είναι πάντα το ζήτημα του Δημήτρη Πέλκα, ειδικά μάλιστα μετά και τις τελευταίες του εμφανίσεις, χωρίς παρά ταύτα να υπάρχει εκδηλώμενο τίποτα το ανάλογο όπως για παράδειγμα το περυσινό ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ. Για τον Πασχαλακη δεν λείπουν οι κρούσεις, αλλά προς στιγμήν μόνο τέτοιες και με τον Ελληνα τερματοφύλακα να μην είναι ζεστός στο να φύγει από την Τούμπα. Οσο για τον Ζαμπά; Πολύ κλο-κλο και από ομελέτα τίποτα…

Στον Παναθηναϊκό, ο μόνος και γνωστός είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης. Διάφορα τα σενάρια, ένα το δεδομένο: μία μόνο πρόταση έχει γίνει στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, έγινε στο ξεκίνημα του από τη Λέγκια. Και τίποτ’ άλλο. Ισχύει πως οι «πράσινοι» έχουν μειώσει τις απαιτήσεις τους (μ’ ένα ποσό μεταξύ 1-1,2 εκατ. ευρώ, θα καμφθούν οι αντιστάσεις), ισχύει πως ο «Χάτζη» παρακολουθείται στενά από δυο ολλανδικές και μια βελγική ομάδα, καμιά τους όμως δεν είναι – ακόμη τουλάχιστον – διατεθειμένη να φτάσει ούτε στις μειωμένες απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτος Μαρτίνς για Μπεργκ - "Καλός είναι, αλλά εγώ προτιμώ τον..." - Άφωνοι στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags