Facebook Pixel ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Ο Βόλος είναι η αποκάλυψη της χρονιάς – «Πάτησε» και τον Άρη, το γιόρτασε και ο Μπέος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-31 23:29:00

Ο Βόλος είναι η αποκάλυψη της χρονιάς – «Πάτησε» και τον Άρη, το γιόρτασε και ο Μπέος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Βόλος είναι η αποκάλυψη της χρονιάς – «Πάτησε» και τον Άρη, το γιόρτασε και ο Μπέος (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, νίκησε 1-0 τους Θεσσαλονικείς.

ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Βόλου στο πρωτάθλημα, καθώς το βράδυ του Σαββάτου νίκησε 1-0 τον Άρη με γκολ του Έρικ Γέντρισεκ στο 56’ με πέναλτι (Δείτε το σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) και διπλασίασε τις νίκες της μετά το 2-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα επί του Πανιωνίου.

Οι «Κίτρινοι» όπως και στην πρεμιέρα τους κόντρα στον ΟΦΗ που έμειναν στο 1-1, είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες ειδικά στο τελευταίο μισάωρο, όμως γκολ δεν κατάφεραν να βρουν.

Έτσι λοιπόν, ο Βόλος πανηγύρισε την πρώτη ιστορική επιτυχία εντός έδρας στη μεγάλη κατηγορία, σε ένα άδειο ωστόσο γήπεδο, όπου ξεχώρισε φυσικά η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στην εξέδρα.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησε μάλιστα και τη πρώτη καλή στιγμή μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ντιγκινί να κάνει τη κεφαλιά και τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη να αποκρούει σωτηρία τη μπάλα προ του Ιντέγε. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, είχε τη κατοχη της μπάλας, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Έφτασαν, μάλιστα, κοντά στο γκολ δυο φορές, με τον Κουέστα, όμως, να σταματάει εντυπωσιακά τα σουτ των Μουνίθ και Ζοάο.  Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του μετά τη συμπλήρωση των πρώτων τριάντα λεπτών και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Έχασε, μάλιστα, δυο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ σε ενα δίλεπτο (34′-36′) αρχικά με δυνατό σουτ του Σάσα έξω από τη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια με κεφαλιά του Ρόουζ που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, πάντως, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55ο λεπτό του αγώνα, χάρη στη λάθος αντίδραση του Σάσα, που σε σουτ του Λύρατζη σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Κομίνης υπέδειξε το πέναλτι και ο Γέντρισεκ νίκησε τον Κουέστα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, ο Παντελίδης ανακάτεψε την τράπουλα και έριξε στο ματς και τον Μπρούνο Γκάμα, που πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι μετά απο εφτά μήνες , έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 80λεπτο, όταν και έκανε μια εκπληκτική σέντρα απο αριστερά, ο Ντιγκινί έκανε τη προβολή, ο Γκαραβέλης απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δεξι κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε, κρατώντας έτσι το 1-0 μέχρι το φινάλε!
 

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Αουγκούστο).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μανσίνι (57’ Λάρσον), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Ντιγκινί, Ιντέγε (65’ Μαρτίνες).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags