Facebook Pixel 2.000 φίλοι του Άγιαξ σε αγώνα της Λέιτον Όριεντ - Ο λόγος είναι... ασύλληπτος!
| 2019-10-18 19:45:00

Αυτά ΔΕΝ γίνονται! 2.000 φίλοι του Άγιαξ σε αγώνα της Λέιτον Όριεντ - Ο λόγος είναι... ασύλληπτος!

Sportdog Team
Αυτά ΔΕΝ γίνονται! 2.000 φίλοι του Άγιαξ σε αγώνα της Λέιτον Όριεντ - Ο λόγος είναι... ασύλληπτος!

Δεν θα το πιστέψετε!

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα ήρθε αυτή η είδηση για να μας... αποτελειώσει, με την καλή έννοια!

Πώς έχει το στόρι; Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στις 5 Νοεμβρίου στο Λονδίνο για το Champions League, όμως τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Ολλανδοί οπαδοί στο ματς με την Βαλένθια, οδήγησαν σε τιμωρία από την UEFA.

Παρόλα αυτά, πολλοί φίλοι του "Αίαντα" έχουν προμηθευτεί ήδη αεροπορικά εισιτήρια για την Αγγλία, όμως επειδή δεν μπορούν να παραβρεθούν στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ενδέχεται να παρακολουθήσουν έναν άλλο αγώνα που διεξάγεται την ίδια ημέρα στο Λονδίνο!

Ένας λογαριασμός στο twitter (@vanpogototpogo), λοιπόν, που ανήκει σε φίλαθλο της Λέιτον Όριεντ, ομάδα της Β' Αγγλίας, έθεσε ένα απίθανο ερώτημα στους φίλους του Άγιαξ μέσω του επίσημου λογαριασμού της αγγλικής ομάδας, για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα των αεροπορικών εισιτηρίων τους.

Πρότεινε δηλαδή οι φίλοι του Άγιαξ που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία και δεν μπορούν να δουν από κοντά το παιχνίδι με την Τσέλσι, να δουν από κοντά το παιχνίδι για το EFL Trophy ανάμεσα στην Λέιτον Όριεντ και την Μπράιτον Κ21!

Έτσι λοιπόν στο "Μπρίσμπεϊν Ρόουντ" αναμένεται ολλανδική... απόβαση, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο περίπου 2.000 Ολλανδοί κι ενώ η χωρητικότητά του είναι 9.271 θεατές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags