20 Απρ 2017

Το αποστομωτικό video-απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη, που κατήγγειλε τον... εαυτό του!!!

«Μην πιστεύετε τα μάτια σας, μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδέψατε, μην νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό»


   Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, έδωσε στη δημοσιότητα ένα αποστομωτικό video-απάντηση (δείτε το παρακάτω) προς όσους προσπαθούν να "κοντύνουν", ώστε να φτάσουν στο δικό τους "ανάστημα", τα οδικά έργα που παραδόθηκαν.
   Νωρίτερα, ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά την απάντησή του σε επίκαιρη ερώτηση, σχετικά με τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και την ανακατασκευή της παλαιάς εθνικής οδού του Αγρινίου, σχολίασε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο τα όσα ισχυρίζονται τις τελευταίες μέρες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ και κάλεσε όλους τους βουλευτές, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, αλλά και όλους τους πολίτες να… καταγγείλουν όλοι μαζί την κυβέρνηση για την Ιόνια και την Ολυμπία Οδό, ζητώντας τους ταυτόχρονα να «μην πιστεύετε τα μάτια σας, μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδέψατε, μην νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό».
   Συγκεκριμένα, ο υπουργός είπε:

   "...θα ήθελα με την ευκαιρία να κάνω την καταγγελία και να παροτρύνω και εσάς και τους πολίτες να μην πιστεύετε τα μάτια σας, να μην σκέφτεστε την αλήθεια, να μην μετράτε το χρόνο που ταξιδέψατε για να έρθετε εδώ πέρα με ασφάλεια, να μην νοιάζεστε για το ότι δεν είχαμε έναν νεκρό και να καταγγείλουμε όλοι μαζί εμένα, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ολοκλήρωση των έργων και για το φιάσκο των εγκαινίων.
   Πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί σ’ αυτήν την καταγγελία.
  Επίσης, πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις καταγγελίες γιατί έγινε μποτιλιάρισμα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα στην περιοχή σας, που δεν έχει συμβεί ξανά ποτέ αυτό, γιατί ολοκληρώθηκαν τα έργα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, γιατί τέλειωσαν μαζί και οι αποζημιώσεις των καθυστερήσεων με τα έργα και τι θα κάνουν χιλιάδες εργαζόμενοι -είναι και η κυρία Αχτσιόγλου εδώ, που θα απολογηθεί για τους χιλιάδες ανέργους με την ολοκλήρωση των έργων- γιατί διαπραγματεύθηκαν αυτές οι κυβερνήσεις, οι τελευταίες εδώ του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ειδικά τιμολόγια και εκπτώσεις για τους συχνούς χρήστες, γιατί διαπραγματεύθηκαν δωρεάν διελεύσεις για τους μόνιμους κατοίκους, γιατί διαπραγματεύθηκαν δωρεάν διέλευση για τους ΑΜΕΑ, γιατί επιχειρούν να βάλουν ηλεκτρονικά διόδια. 
   Γιατί είχαν το θράσος, όπως λέει ο κοινοβουλευτικός υπεύθυνος, να ονοματοδοτήσουν τις σήραγγες με το όνομα του Νίκου Τεμπονέρα, του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι ιεροσυλία. Αν τη λέγαμε, ας πούμε, «Κώστας Σημίτης», θα ήταν μια χαρά τα πράγματα. Θα τον τιμούσαμε.... 

Αυτοί, απλώς, μιλούσαν. Εμείς ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.