16 Οκτ 2017

Μεγάλο ενδιαφέρον από Αμερικανούς και ομογενείς για επενδύσεις

«Δεν κυνηγάμε εμείς τις επενδύσεις, εδώ έχουν έρθει σε εμάς οι επενδυτές»

   Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της δεξίωσης που παρέθεσε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο προς τιμήν του πρωθυπουργού στο National Hellenic Museum, ο ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου είπε «αυτό που έχουμε δει είναι κάτι πρωτοφανές, θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας», επισημαίνοντας τη θερμή υποδοχή της οποίας έχει τύχει ο Έλληνας πρωθυπουργός και η κυβερνητική αποστολή στην επίσκεψη στις ΗΠΑ.
   «Δεν κυνηγάμε εμείς τις επενδύσεις, εδώ έχουν έρθει σε εμάς οι επενδυτές», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου, ερωτηθείς εάν η ελληνική πλευρά κάνει «σαφάρι επενδύσεων» στις ΗΠΑ.
   Ο υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι η χώρα θα βγει από την κρίση, ότι έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, «η οποία περιμένουμε να είναι πολύ σημαντική» και πως αναμένουν το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που έχουν δείξει και οι Αμερικανοί και οι ομογενείς να φτάσει στη χώρα μας.
   Επιβεβαίωσε τέλος, ότι οι επενδύσεις θα είναι ένα από τα θέματα στη συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα. 
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.