14 Οκτ 2017

Τα κανάλια πυροβόλησαν την ενημέρωση

Τι μας είπαν και τι... δεν μας είπαν τα κανάλια την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η στυγερή δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και απίστευτη πολιτική σπέκουλα περί ανομίας, εγκληματικότητας και ανασφάλειας, το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, το ΔΝΤ...
   Μια ματιά:

ΣΚΑΪ: Βαμμένο γαλάζιο ρεπορτάζ για την εγκληματικότητα

Η Νέα Δημοκρατία «έκανε κατάληψη» στην αίθουσα σύνταξης του ΣΚΑΪ με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου... (αναλυτικά)

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από Ν.Δ. και μερίδα ΜΜΕ

Όργιο παραπληροφόρησης και τεχνητών εντάσεων εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες από την αξιωματική αντιπολίτευση και φίλια στη γαλάζια παράταξη ΜΜΕ με φόντο το επικείμενο νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη. (αναλυτικά)
__________________________________________________________________________________________

Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...

Μείωση παρουσιάζουν οι ανθρωποκτονίες, οι ληστείες και οι κλοπές το α' εξάμηνο του 2017

Τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 6/10, αλλά με αφορμή τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τη σχετική φιλολογία περί έξαρσης της εγκληματικότητας γίνονται εξαιρετικά επίκαιρα. (αναλυτικά)

Τόμσεν: Το ΔΝΤ δεν ζητά πρόσθετα μέτρα από την Ελλάδα

Ο Πολ Τόμσεν εξέφρασε την ελπίδα οι συζητήσεις για το ελληνικό χρέος να συνεχιστούν και να υπάρχει σύντομα μια συμφωνία. (αναλυτικά)

Ευ. Τσακαλώτος: Μπορούμε να προχωρήσουμε με ή χωρίς το ΔΝΤ

«Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε με έναν οργανισμό που έχει το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω». (αναλυτικά)

Δωρεάν υπηρεσίες δικηγόρου, οικονομολόγου ή λογιστή σε πολίτες που έχουν ανάγκη την πλατφόρμα εξωδικαστικού συμβιβασμού

Εξυπηρέτηση και απλών πολιτών με τον εξωδικαστικό μηχανισμό. (αναλυτικά)

Μετά από «ένα διάλειμμα ολίγων λεπτών» η ΝΔ έγινε ξανά η «ηχώ» των καναλαρχών

«Τελικά, η μόνη σταθερά στη θέση της ΝΔ σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες είναι ο ρόλος της ως “Ηχούς των Καναλαρχών“. (αναλυτικά)

Χαμός στη ΝΔ με επιστολή Καραχάλιου για τις επιλογές και την πολιτική Μητσοτάκη

Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό της ΝΔ η επιστολή του πρώην γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού Νίκου Καραχάλιου, μέσω της οποίας επικρίνει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. (αναλυτικά)

«Λευτεριά στην Ηριάννα και τον Περικλή» ζητούν διανοούμενοι από όλο τον κόσμο

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή με την έννοια της αντικειμενικότητας και της αμεροληψίας. Παρ’ όλα αυτά πάντα πρέπει να παραμένει δίκαια. Η Δικαιοσύνη πρέπει να κρίνει και να αποφασίζει βάσει στοιχείων. Όχι να είναι παγιδευμένη σε ιδεοληψίες, προκαταλήψεις και εκδικητικότητα» τονίζουν σε κείμενο-παρέμβασή τους διανοούμενοι απ' όλο τον κόσμο. Με το κείμενο κάνουν έκκληση προς «τους δικαστές να μην αναπαράγουν μια νέα Δίκη του Κάφκα». (αναλυτικά)

Εγκρίθηκε μεταφορά πίστωσης 64,5 εκατ. ευρώ για 282.901 δικαιούχους του ΚΕΑ για τον Οκτώβριο

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 64.430.449,93 ευρώ. (αναλυτικά)

1.000 ευρώ εφάπαξ οικονομική ενίσχυση ανά άνεργο-πρώην εργαζόμενο της «On Telecoms» και της PROVET Α.Ε.

Εγκρίθηκε η χορήγηση από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε κάθε μισθωτό ή άνεργο-πρώην εργαζόμενο κατά περίπτωση των δύο επιχειρήσεων, με αποφάσεις του υπουργού Εσωτερικών, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών. (αναλυτικά)

Ενενήντα εννέα θέσεις προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Η προκήρυξη αφορά σε προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών. (αναλυτικά)

Επιβάτες κάθονται για τελευταία φορά στην ουρά για εισιτήρια, ανανέωση υπολοίπου και πληρωμές θα γίνονται και ηλεκτρονικά

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιάννης Σκουμπούρης, μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς «το αγκαλιάζουν», όπως χαρακτηριστικά είπε. (αναλυτικά)

«Ανάσα» στους μικρούς παραγωγούς η ρύθμιση για πώληση των προϊόντων τους στις λαϊκές αγορές

«Ανάσα» δίνει στους μικρούς παραγωγούς γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων η ρύθμιση στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο που έφερε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την πώληση των προϊόντων τους στις λαϊκές αγορές. (αναλυτικά)

Τι έκρυψε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του

Τη στάση που τήρησε το ΠΑΣΟΚ κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου χαιρέτισε η οργάνωση υπεράσπισης των LGBTQI δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), Rainbow Rose, αλλά... (αναλυτικά)

 

Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών από την ΕΥΔΑΠ για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε πλήρη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016, προχώρησε η ΕΥΔΑΠ. Η εταιρεία διέγραψε οφειλές ύψους 565.000 ευρώ, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτικών με θετικό πρόσημο για την κοινωνία και κυρίως για τους πολίτες, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα απολύτως αναγκαία. (αναλυτικά)

Αντί οι ασθενείς να πηγαίνουν στο Νοσοκομείο Δράμας, πάει εκείνο στο σπίτι τους για κατ΄ οίκον νοσηλεία!

Μια ιδιαίτερη υπηρεσία παρέχει το Νοσοκομείο Δράμας, η οποία, αν και υφίσταται από το 1995, τα τελευταία δύο χρόνια έχει υποστηριχτεί δυναμικά από τη σημερινή διοίκηση του ιδρύματος, με αποτέλεσμα τον τριπλασιασμό του παρεχόμενου έργου της. (αναλυτικά)

Enterprise Greece: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα στη Summer Fancy Food Show 2018

Τιμώμενη χώρα στην σημαντικότερη και μεγαλύτερη αμερικανικών έκθεση τροφίμων και ποτών, τη Summer Fancy Food Show, που θα γίνει τον Ιούνιο το 2018 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ θα είναι η Ελλάδα. (αναλυτικά)

H Πάτρα διοργανώτρια πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΔΕΜΑ, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υπέγραψε το συμβόλαιο ανάληψης των αγώνων. (αναλυτικά)

Σε έκτακτο εμβολιασμό προχωρά η Περιφέρεια Αττικής με αφορμή την επιδημική έξαρση της ιλαράς

Στη διενέργεια προγράμματος ελέγχου εμβολιαστικής κάλυψης, κλινικής εξέτασης και εμβολιασμού κατά περίπτωση σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής μετά την επιδημική έξαρση της Ιλαράς στη χώρα μας και τη διάθεση εμβολίων από το Υπουργείο Υγείας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.