11 Δεκ 2017

Ωμή παρέμβαση στο έργο των... εγκεφάλων των τηλεθεατών

- Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, μουσκεύοντας με... προπαγάνδα τις οθόνες
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Τα κανάλια δεν βλέπουν το τέλος των μνημονιών και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, μουσκεύοντας με... προπαγάνδα τις οθόνες.
   Στο επίκεντρο των δελτίων η κριτική του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, στην απόφαση του ΣτΕ που, ουσιαστικά, αυτοεξαιρεί τους δικαστές από τον έλεγχο Πόθεν Εσχες, με έμφαση στη θέση της ΝΔ που υποστηρίζει το... δικαίωμα των δικαστικών.
   Ακολούθησαν ρεπορτάζ για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, για την έκρηξη με τέσσερις τραυματίες στο Μανχάταν, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τις αντιδράσεις στην κίνηση του Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ και τις διπλωματικές εξελίξεις, για την κακοκαιρία που πλήττει ευρωπαϊκές χώρες και τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

To πόθεν έσχες των δικαστικών, το δικαίωμα της κριτικής και οι υποκριτικές κραυγές

Η κριτική του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, για την απόφαση του ΣτΕ που, ουσιαστικά, αυτοεξαιρεί τους δικαστές από τον έλεγχο Πόθεν Εσχες και για το πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλιου Εφετών για τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στα οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκάλεσε την καταγγελία του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου περί «ωμής παρέμβασης στην Δικαιοσύνη» αλλά και συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση - Τι απαντάει η κυβέρνηση. (αναλυτικά)

«Η Ελλάδα έχει επανέλθει»

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που παρουσιάσθηκε στο ετήσιο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, που διοργανώνει στη Νέα Υόρκη το «Capital Link», ο Αλ. Τσίπρας διαμήνυσε πως η χώρα μας έχει διάπλατα ανοικτά τις πύλες της για κερδοφόρες επενδύσεις. (αναλυτικά)

«Το '18 σηματοδοτεί την έξοδο της Ελλάδας από μια μακρά περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής»

Σε μια σειρά δεδομένων που αφορούν την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα προγράμματα, την επιτυχή πρόσβαση της χώρας στις αγορές κεφαλαίων, τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού και τη βελτίωση στις εξαγωγές, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας σήμερα στη Νέα Υόρκη στο 19ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum. (αναλυτικά)

Δ. Τζανακόπουλος: Στόχος μας, η Ελλάδα τον Αύγουστο να στέκεται αυτοδύναμα στις αγορές

Αλλο ζήτημα είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις και η δεσμευτικότητα της Δικαιοσύνης και άλλο η κριτική που μπορεί να ασκήσει κανείς, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Όφελος 764 εκατ. ευρώ από την επαναδιαπραγμάτευση 4 οδικών αξόνων

«Η Κυβέρνηση έδωσε τη μάχη για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και την ολοκλήρωση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρας που αντιμετώπιζαν σύνθετα προβλήματα. Από την επαναδιαπραγμάτευση 4 οδικών αξόνων το ελληνικό δημόσιο έχει όφελος 764 εκατ. ευρώ», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter, την οποία συνοδεύει με ένα νέο βίντεο. (αναλυτικά)

«Έχουμε ήδη διαμορφώσει το αυστηρότερο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας στην Ευρώπη»

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος αναφέρει ότι οι παρεμβάσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα αφενός διευκολύνουν τη διαδικασία για τους δανειολήπτες, απλοποιώντας τον τρόπο κατάθεσης δικαιολογητικών, αφετέρου εισάγουν πρόσθετες δικλείδες προστασίας από την κακόβουλη αξιοποίηση του πλαισίου από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές. (αναλυτικά)

Deutsche Bank: Βασικό σενάριό μας η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018

Η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 είναι το βασικό σενάριο της Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε ειδική έκθεσή της, με τίτλο: «Η Ελλάδα το 2018: Επιτέλους κάποιο φως στην άκρη του τούνελ». (αναλυτικά)

Περισσότερα από 90 εκατ. ευρώ εισέπραξε το Δημόσιο από τον φόρο τηλεοπτικής διαφήμισης, από το 2015 και μετά

Τι τόνισε ο Ν. Παππάς στη Βουλή. (αναλυτικά)

27 μήνες φυλακή για τον εμπρησμό του Cointreau στην Πλ. Αμερικής το 2013

Οι κατηγορούμενοι (που είναι υπόδικοι και στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση) καταδικάστηκαν για τα αδικήματα του εμπρησμού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε 27 μήνες φυλάκιση με αναστολή, χωρίς ελαφρυντικά - Οι Παπαβασιλείου και Περρής είχαν συγκροτήσει φασιστικό τάγμα εφόδου που “αστυνόμευε” την περιοχή από τον Σεπτέμβρη του 2012, όταν είχαν σπάσει τα γραφεία της Τανζανικής Κοινότητας. (αναλυτικά)

Στο Πειθαρχικό της Βουλής ο χρυσαυγίτης μετακλητός υπάλληλος

Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, ο Ανδρόνικος Σίμος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στα επεισόδια στο κλειστό γήπεδο του Μετς. (αναλυτικά)

711 εκατ. ευρώ τα πρόσθετα έσοδα από τη ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων

Πρόσθετα φορολογικά έσοδα, ύψους 711 εκατομμυρίων ευρώ, απέδωσε στο Δημόσιο η ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων. Αυτό ανακοίνωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην ομιλία του στο 19ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται από την Capital Link στη Νέα Υόρκη. (αναλυτικά)

Αυξήθηκε κατά 13% η αξία των εξαγωγών στο διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου

Η είσοδος της ελληνικής οικονομίας σε φάση σταθεροποίησης έχει αρχίσει να ευνοεί ξεκάθαρα την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με την εκτίμηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγεων. (αναλυτικά)

Αύξηση 13,9% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τομέα υπηρεσιών παροχής καταλύματος και εστίασης

Έναντι αύξησης 2,9% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2016 προς το 2015. (αναλυτικά)

Εγκαινιάζονται οι 3 πρώτες Τοπικές Μονάδες Υγείας στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για τις πρώτες από τις 33 που προβλέπεται να λειτουργήσουν στην περιοχή αρμοδιότητας της 3ης ΥΠΕ. (αναλυτικά)

Με επιτυχία συνεχίζεται η μαθητεία στα Επαγγελματικά Λύκεια

Με επιτυχία συνεχίζεται για 2η σχολική χρονιά η λειτουργία του νέου θεσμού του Μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ που καθιερώθηκε με το ν.4386/16. (αναλυτικά)

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές το δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές θα καταβάλει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) το δώρο Χριστουγέννων 2017. (αναλυτικά)

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς σε 15 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Νέα πρόσκληση προς Δήμους της Αττικής να υποβάλουν προτάσεις για την ανέγερση νέων ή την επέκταση υφιστάμενων Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.