18 Φεβ 2018

Η «μεγάλη Τετάρτη» του Κυριάκου…

Έτσι και τολμήσουν, ποιος θα σώσει τη Ν.Δ. από τον εμφύλιο;

   Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνιά για την απόφαση της Βουλής να στηθούν δέκα διαφορετικές κάλπες στην ψηφοφορία της Τετάρτης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
   Και ο λόγος προφανής: Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. φοβάται ότι η ψηφοφορία της Τετάρτης μπορεί να γίνει ο πολιτικός καθρέφτης των εσωτερικών διχασμών της ΝΔ με, δημόσια πλέον, αποδοκιμασία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη. 
   Εξ ου και το μήνυμα του ίδιου, μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο., ότι δεν πρέπει να στηθούν δέκα αλλά μία και μοναδική κάλπη, για όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην δικογραφία του σκανδάλου – εξ ου και η οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ που ακολούθησε με το ίδιο αίτημα, και με καταγγελίες ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει νέο επικοινωνιακό «σόου» και να «σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους».
    Όσο για το… μήνυμα που δεν έστειλε ποτέ, τουλάχιστον δημόσια; Να μην τολμήσουν κάποιοι βουλευτές του να δώσουν περισσότερες ψήφους επιλεκτικά σε κάποια υπό διερεύνηση στελέχη. Γιατί μετά ποιος θα σώσει τη Ν.Δ. από τον εμφύλιο…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.