20 Φεβ 2018

Το «Πονηρό πνεύμα» έρχεται αύριο στην Άρτα

Με πρωταγωνίστρια τη ζωή!

   Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος» παρουσιάζει την παράστασή της «Πονηρό πνεύμα», μια κωμωδία του Noel Coward, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο θέατρο Α.Θ.Ο.Α. (Παναγίας Κασσοπίτρας 4) στην Άρτα.
   Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Εμείς οι γονείς, τα αδέλφια και οι σύντροφοι του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, βρίσκοντας τρόπους έκφρασης και μέσα από δημιουργικές καλλιτεχνικές ομάδες, βγάζουμε φωνή για να στηρίξουμε τον αγώνα που κάνουν οι δικοί μας άνθρωποι να επιστρέψουν στην ζωή.
Αντίκρυ στην απάθεια την παραίτηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό αντιτάσσουμε έναν πιο ανθρώπινο και ουσιαστικό τρόπο ζωής. Αυτόν της επικοινωνίας, της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας, της δημιουργικότητας, της ποιότητας και της αισθητικής.
Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας, παρουσιάζει
την Τετάρτη 21.2.18 και ώρα 20.μ.μ. στο θέατρο Α.Θ.Ο.Α. (Παναγίας Κασσοπίτρας 4, Άρτα) την κωμωδία του Noel Coward «Πονηρό πνεύμα».
Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μας δώσετε την δύναμη να συνεχίσουμε.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
* Η αίθουσα είναι ευγενική χορηγία του Α.Θ.Ο.Α. (Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα Άρτας).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.