18 Ιουν 2018

Αύξηση δίχως όριο για τον τουρισμό στην Ήπειρο

Αύξηση διπλάσια του πανελλαδικού μέσου όρου, οι Tour Operators αναζητούν και μισθώνουν από τώρα περισσότερες κλίνες για το... 2019!


   Αύξηση δίχως όριο για τον τουρισμό στην Ήπειρο και δη στα παράλια του Ιονίου, όπου ήδη οι πληρότητες των καταλυμάτων είναι υψηλές.
   Το ποσοστό της αύξησης εκτιμάται ότι είναι διπλάσιο από τον μέσο όρο πανελλαδικά και οι Tour Operators αναζητούν και μισθώνουν από τώρα περισσότερες κλίνες για το... 2019!και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Tour Operators αναζητούν και μισθώνουν από τώρα περισσότερες κλίνες για το 2019, παρά τη σημαντική αύξηση των τιμών, που στα πολυτελή ξενοδοχεία είναι από τις ψηλότερες στην Ελλάδα.
   Μεγάλη η αύξηση στις πτήσεις εξωτερικού προς το Άκτιο. Στις πρώτες θέσεις των πρώιμων αφίξεων Βρετανοί, Γερμανοί, Ολλανδοί και Σκανδιναβοί.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.