16 Ιουν 2018

Πανικόβλητη επίθεση Μπακογιάννη κατά Κοτζιά, εν όψει της σημερινής δημοσιοποίησης αποχαρακτηρισμένων εγγράφων

Τρέμουν μην ακούσει ο λαός τι γράφουν τα πρώην απόρρητα έγγραφα που έχουν αποχαρακτηριστεί


   Σε πανικό εμφανίστηκε χθες στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς απρόκλητα επέλεξε να επιτεθεί επί προσωπικού στον Νίκο Κοτζιά, παρά το ότι ο υπουργός Εξωτερικών δεν είχε καν μιλήσει!
   Το πρόβλημα της πρ. υπουργού Εξωτερικών είναι η επικείμενη δημοσιοποίηση εγγράφων σήμερα από τον Ν. Κοτζιά και ενδεχομένως δεκάδων αποχαρακτηρισμένων εγγράφων από τις υπηρεσίες του υπουργείου.
   «Είναι η γνωστή στη γενιά μας λογική της Στάζι. Άλλωστε, εσείς, κύριε Κοτζιά, έχετε εμπειρία από τη συνεργασία σας με το αλήστου μνήμης καθεστώς Χόνεκερ» είπε προκλητικά η Ντ. Μπακογιάννη.
  Δικαιώθηκε στο δικαστήριο ο υπουργός
   «Τις ύβρεις που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο περιοδικό που διασυνδέεται με την κυρία Μπακογιάννη, που έχουν καταδικαστεί από ελληνικά δικαστήρια στο Πρωτοδικείο, στο Εφετείο τελεσίδικα και στον Άρειο Πάγο, τις ξαναχρησιμοποίησε με τον δικό της άκομψο, ως συνήθως, τρόπο. Την καλώ ή να τις πάρει πίσω ή να κάνει άρση της ασυλίας της στο κοινοβούλιο» απάντησε ο Ν. Κοτζιάς, αλλά η Ντ. Μπακογιάννη είχε αποφασίσει να ντυθεί... Άδωνις Γεωργιάδης. «Ελάτε να τα βάλουμε κάτω, να δούμε ποιος στην ανατολική Γερμανία έγραφε βιβλία, πότε τα έγραφε τα βιβλία, με ποιους συνεργαζόταν. Εδώ είμαστε, κάντε μου μήνυση, εγώ θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου αμέσως» είπε.
   «Επανέλαβε την ύβρη για να αποπροσανατολίσει από τα χάλια του κόμματός της στο ζήτημα του 'Μακεδονικού - Σκοπιανού'» επεσήμανε ο υπουργός Εξωτερικών και τόνισε: «Ουδέποτε έκανα έστω και μια μέρα σπουδών ή άλλων επιστημονικών δραστηριοτήτων στην Ανατολική Γερμανία. Βιβλίο, το οποίο έχω καμάρι ότι συνέγραψα με έναν από τους σπουδαιότερους πνευματικούς ανθρώπους της Δυτικής Γερμανίας, όταν ήμουν μόλις 19 ετών, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βρέμης, υβρίζεται από το περιοδικό που πιθανόν να χρηματοδοτήθηκε και από την οικογένειά της. Δεν ξέρω ακριβώς τη σχέση της. Η Ντ. Μπακογιάννη οφείλει να αποδείξει το πού σπούδασα. Έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Όταν πρωτοέγινα υπουργός, αμφισβητούσε ότι είχα καν σπουδάσει. Αυτές τις αθλιότητες λέει. Αυτές τις προπαγάνδες λέει για να μειώσει τους ανθρώπους και δεν ντρέπεται».
   «Απεδείχθη περίτρανα ότι δεν είστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και δεν είστε καθηγητής στην Οξφόρδη και υποχρεωθήκατε να το φάτε» ισχυρίστηκε η Ντ. Μπακογιάννη.
  Το βιογραφικό του υπουργού
   «Είναι γνωστά τα ψευδή δημοσιεύματα όσον αφορά την επιστημονική μου κατάρτιση. Η ίδια η Ντ. Μπακογιάννη είχε στο κόμμα της τον νυν πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά, που βεβαίωσε ότι ό,τι έχω πει είναι αληθές» απάντησε ο Ν. Κοτζιάς και έδωσε λεπτομέρειες για όλα.
   - Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: «Είμαι εκλεγμένο Senior Associated Membership, η οποία γίνεται με εκλογή τότε. Δεν γίνεται πια σήμερα. Έχω ιδρύσει ολόκληρο πρόγραμμα σπουδών, το 'SEESOX'». «Το 2016 την ετήσια ομιλία του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και όποιος ξέρει από πανεπιστημιακά, η ετήσια ομιλία γίνεται για σημαντική επιστημονική οντότητα και προσωπικότητα» πρόσθεσε.
   - Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου: «Έχω κάνει professuvertretung και επισκέπτης καθηγητής. Η professuvertretung έγινε στην έδρα του Abendroth, στο οποίο έκανε διδακτορικό ο Κώστας Σημίτης. Είναι μια ειδική κατηγορία του νόμου του κρατιδίου Landes της Hessen και το ότι εκείνη και η παρέα της, που με υβρίζουν εδώ και χρόνια, δεν το γνωρίζουν είναι δικό τους θέμα». «Έχω κάνει τρεις φορές επισκέπτης καθηγητής και μια φορά vertretung» συμπλήρωσε.
   - Χάρβαρντ: «Ουδέποτε είπα ότι είμαι καθηγητής στο Χάρβαρντ. Είπα ότι υπήρξα ερευνητής στο Weatherhead Centre στο ίδιο το Χάρβαρντ. Με τιμά και αυτό το κέντρο που με κάλεσε πέντε φορές όσο είμαι υπουργός, ανεξάρτητα του ότι δεν πρόλαβα να πάω».
   «Το ζήτημα είναι η Ντ. Μπακογιάννη να μας πει κάποτε πώς απέκτησε το πτυχίο της και από ποιες σχολές μετεγράφη στη Σχολή των Πολιτικών Επιστημών στο Μόναχο» ήταν το υπαινικτικό σχόλιο του Ν. Κοτζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.