13 Οκτ 2018

Κατατέθηκαν 540 προτάσεις στην Ήπειρο, συνολικού προϋπολογισμού 36,1 εκατ. ευρώ, για Σχέδια Βελτίωσης

- Μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
- Το Νοέμβριο ξεκινά η αξιολόγηση


   Μεγάλη ανταπόκριση από Ηπειρώτες, που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, είχε η πρόσκληση Σχεδίων Βελτίωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
   Η πρόσκληση αφορούσε σε δύο δράσεις: Η πρώτη για την υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης και η δεύτερη για την υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην χρήση ΑΠΕ και στην προστασία του περιβάλλοντος
   Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Ήπειρο κατατέθηκαν 540 αιτήσεις, από τις οποίες οι 534 υποβλήθηκαν από φυσικά πρόσωπα και οι έξι από συλλογικά σχήματα.
   Ο συνολικός προϋπολογισμός των προτάσεων φτάνει στα 36,1 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης για την Ήπειρο ήταν στα 16,2 εκατομμύρια.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξιολόγηση των προτάσεων που κατατέθηκαν θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου και ήδη μελετάται η πιθανότητα αυξήσεως του προϋπολογισμού, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.