12 Δεκ 2018

Επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας στην Τζένη για το Δήμο Αρταίων

Ενωτική, σύγχρονη και προοδευτική αυτοδιοικητική παράταξη, που συσπειρώνει τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του Δήμου μας, για να δοθεί μια νέα προοπτική στην Άρτα


   Επίσημη στήριξη στην υποψηφιότητα της Τζένης Κοίλια-Ταπραντζή για το Δήμο Αρταίων δίνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, με Δελτίο Τύπου που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα.
   Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έκρινε, μετά από ένα μακρό διάστημα διαβούλευσης και συζητήσεων, ότι αυτή είναι η υποψηφιότητα που διαθέτει τις προϋποθέσεις να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, συσπειρώνοντας όλες εκείνες τις δυνάμεις, που θα εργαστούν για να δώσουν μια νέα προοπτική στην Άρτα.
   Συγκεκριμένα, στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται:

  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς λειτουργίας της δημοκρατίας, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καθημερινότητα των πολιτών. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που η χώρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια, φαίνεται να ξαναβρίσκει τον βηματισμό της, αλλά και με τις νέες δυνατότητες εκδημοκρατισμού και συνεννόησης που προσφέρει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, ο ρόλος αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο.
   Έχοντας ως δεδομένο ότι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια ουσιαστική πολιτική διαδικασία, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, μετά από ένα μακρό διάστημα διαβούλευσης και συζητήσεων για τη στήριξη ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Αρταίων, με σκοπό να συσπειρώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις, που θα εργαστούν για να δώσουν μια νέα προοπτική στην Άρτα, αποφάσισε να παρέχει στήριξη στην υποψηφιότητα της Τζένης Κοίλια-Ταπραντζή.
   Καλούμε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του Δήμου μας να συσπειρωθούν γύρω από την υποψηφιότητα αυτή στη βάση της δημιουργίας μιας ενωτικής, σύγχρονης και προοδευτικής αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα αλλάξει τις σημερινές ισορροπίες και τους συσχετισμούς, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.