17 Δεκ 2018

Αλέξης Τσίπρας: Η επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία

Όλγα Γεροβασίλη: Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και δεν απειλείται - VIDEO


   Η δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ:
   Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία. Δεν πρόκειται, όμως, να πετύχουν το στόχο τους. Ούτε να τρομοκρατήσουν, ούτε να αποπροσανατολίσουν. Εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του σταθμού.
   Αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση, στο σημείο βρέθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία δήλωσε ότι «Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και δεν απειλείται», συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να το σκεφτούν καλά όλοι όσοι αφήνουν διαδρόμους για να περνούν φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού».
   Οι δηλώσεις έγιναν έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όπου σήμερα, στις 02:35 τα ξημερώματα, σημειώθηκε βομβιστική ενέργεια και όπου άμεσα μετέβησαν επιτόπου η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.
   «Είμαστε εδώ από την πρώτη στιγμή, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για ένα γεγονός που τραυματίζει τη δημοκρατία. Η δημοκρατία, όμως, θωρακίζεται ακόμη περισσότερο και φυσικά δεν απειλείται», δήλωσε η Υπουργός στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.



   Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, καθώς η Αστυνομία, αμέσως μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, απέκλεισε την περιοχή και δεν απειλήθηκαν ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.