17 Απρ 2019

Οργή Ξαρχάκου κατά Μητσοτάκη: Να κατεβεί άμεσα το σποτ – Μόνο ο Τσίπρας ενδιαφέρθηκε για το θέμα μας

Η οργισμένη αντίδραση του Σταύρου Ξαρχάκου στην προσπάθεια διασποράς fake news από τη ΝΔ


   Η οργισμένη αντίδραση του Σταύρου Ξαρχάκου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήρθε να προστεθεί στη θύελλα που έχει προκαλέσει η προσπάθεια διασποράς fake news από τη ΝΔ, που χρησιμοποίησε συνάντηση του προέδρου της με καλλιτέχνες για τη δημιουργία προεκλογικού σποτ.
   Η συνάντηση των καλλιτεχνών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε στο πλαίσιο των επαφών τους με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, μετά την «αμαρτωλή» ΑΕΠΙ, αυτό όμως δεν πτόησε την αξιωματική αντιπολίτευση που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και μάλιστα, όπως προκύπτει, εν αγνοία των ενδιαφερομένων.
   Σε μία πολύ σκληρή ανάρτηση, όπως νωρίτερα ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σταύρος Ξαρχάκος «αδειάζει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που αποκτά βαρύνουσα σημασία, μια και ο γνωστός καλλιτέχνης έχει διατελέσει στο παρελθόν βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ, αλλά και υποψήφιος στις ευρωεκλογές το 2014.
   Και τονίζει μάλιστα ότι έχει συναντηθεί με τους κ. Παπανδρέου και Σαμαρά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ενώ μόνο ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε ακαριαία, ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για το θέμα και δε βγήκε στα κανάλια για να το διαφημίσει…

   Γράφει λοιπόν αναλυτικά στο Facebook ο Σταύρος Ξαρχάκος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.