17 Ιουν 2019

Ούτε στην Άρτα τόλμησε ο Μητσοτάκης!

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άρτας για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην περιοχή μας


Ούτε στην Άρτα τόλμησε ο κ. Μητσοτάκης!
   Τελικά ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να μπει στην πόλη και να μιλήσει ανοιχτά στο λαό της Άρτας.
   Απέφυγε την αμηχανία της αναπόφευκτης σύγκρισης με τη μεγαλειώδη υποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος της Άρτας στον Αλέξη Τσίπρα.
   Και έδειξε πόσο πολύ ενοχλήθηκε απ’ την επιλογή των συμπολιτών μας στην ευρωκάλπη. Γι’ αυτό ζήτησε, με αλαζονεία και αδημονία, να τον βοηθήσουν «να γίνει η Άρτα μπλε».
   Στη συνέχεια, όμως, επέλεξε να πάει σε διπλανό χωριό και να μιλήσει σε «προστατευμένο περιβάλλον», σε μία κλειστή συγκέντρωση 50 επιλεγμένων στελεχών και φίλων.
   Σε αυτούς ανέπτυξε το πρόγραμμά του, που δεν τολμά να πει ανοιχτά στον ελληνικό λαό.
   Ίσως επειδή το πρόγραμμά του απευθύνεται σε αυτούς, τους λίγους, τους αρεστούς.
   Έτσι ακριβώς δεν το τολμά, αλλά αντιθέτως επιλέγει να κρυφτεί και από το debate με τον Αλέξη Τσίπρα. Για να αποφύγει την αντιπαράθεση σε επίπεδο προγραμμάτων. Για να μη δοθεί η δυνατότητα στον ελληνικό λαό να συγκρίνει και να κρίνει..
   Σε αντίθεση με τη Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν κρύβει το δικό του πρόγραμμα. Απευθύνεται στο λαό με ένα έντιμο και καθαρό πρόγραμμα, που δεσμεύεται για στήριξη του κοινωνικού κράτους, προστασία της εργασίας και προοδευτικές ελαφρύνσεις και στήριξη για τους πολλούς. Έτσι ώστε τα οφέλη της ανάπτυξης να διαχυθούν στο σύνολο της κοινωνίας και να μην μείνουν αποκλειστικά στα χέρια των οικονομικά ισχυρών.
   Στις 7 του Ιούλη, αποφασίζουμε για τη ζωή μας

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.