13 Ιουν 2019

Όλγα Γεροβασίλη: Aποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής

Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της


   "Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα" σημειώνει σε δήλωσή της η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, για τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη
   Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:

Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα.
Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με άψογο τρόπο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διακινδύνευσης ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αφού πραγματοποιήθηκε σε χώρο νοσοκομείου όπου υπήρχε μεγάλος αριθμός πολιτών.
Η επιτυχής ολοκλήρωση της επιχείρησης αποτελεί αποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής.
Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.