19 Ιουλ 2019

Λογοκρισία και στις δηλώσεις Βούτση;

Φάκελος της Κύπρου και γερμανικές αποζημιώσεις; Δεν άκουσαν κάτι στο Γραφείο Τύπου της Βουλής!


   «Ο κ. Βούτσης, επισήμανε ότι υπάρχουν δύο μεγάλα θέματα τα οποία αφορούν στον φάκελο της Κύπρου και τις γερμανικές αποζημιώσεις με την ελληνική πλευρά να έχει ξεκινήσει τη διεκδίκηση και εξέφρασε προς τον νέο πρόεδρο την πεποίθηση ότι "με τις επιστημονικές γνώσεις του και την πολιτική στήριξη που έχει, θα συνεχιστούν". "Διότι γνωρίζω ότι δεν είναι όλοι ευτυχείς ούτε στο εσωτερικό, ούτε στο εξωτερικό για το ότι αυτά τα δύο θέματα έχουν δρομολογηθεί"».
   Το διαβάσαμε στο ρεπορτάζ για την τελετή παράδοσης - παραλαβής από τον Νίκο Βούτση στον Κώστα Τασούλα μετά την εκλογή του στο γραφείο του προέδρου της Βουλής. Το μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο και τα εισηδεογραφικά σάιτ.
   Αλλά το Γραφείο Τύπου της Βουλής έκρινε σκόπιμο (;) να μη συμπεριλάβει την εν λόγω παράγραφο στο δελτίο Τύπου, αν και σε αυτό περιλαμβάνεται πλήρης απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων των κ. Βούτση και Τασούλα. Γιατί άραγε;

   Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.