19 Ιουλ 2019

Αθλητικό αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κορωνησία Άρτας

Beach Soccer το Σάββατο, 15ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού και 2ο Koronisia Sprint Triathlon την Κυριακή


   Ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Αρταίων στην Κορωνησία, καθώς θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού, το 2ο Koronisia Sprint Triathlon και οι αγώνες Beach Soccer.
   Πρόκειται για εκδηλώσεις που έχουν καταστεί πλέον θεσμός και αναδεικνύουν την περιοχή της Κορωνησίας και εν γένει το Δήμο Αρταίων, συγκεντρώνοντας πλήθος συμμετοχών από όλη τη χώρα.
   Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει το Σάββατο το μεσημέρι, στις 16:30, στην παραλία Κορωνησίας με τους αγώνες beach soccer.


   Το πρωί της Κυριακής ο Διάπλους θα ξεκινήσει στις 7 από το λιμάνι της Βόνιτσας, ενώ στις 8:30 το πρωί από την παραλία της Κορωνησίας θα ξεκινήσει το 2ο Koronisia Sprint Triathlon, το οποίο περιλαμβάνει 750μ κολύμβηση, 5χλμ τρέξιμο και 20χλμ ποδήλατο.


   Να σημειωθεί ότι ο δρόμος για την Κορωνησία, στο ύψος του Μουσείου, θα είναι κλειστός από τις 8:30 το πρωί έως τις 10 το πρωί λόγω διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου. Ο αγώνας τριάθλου τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.