22 Ιουλ 2019

Στ. Αραχωβίτης: Αυταπάτες τέλος για τους αγρότες - ΗΧΗΤΙΚΟ

- Ο Κ. Μητσοτάκης δε βρήκε να πει μια λέξη για τους αγρότες
- Ο αρμόδιος υπουργός, Μ. Βορίδης, δεν είπε κουβέντα για αυτό που η ΝΔ είχε κάνει σημαία της όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα: τη μείωση του κόστους παραγωγής


   Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει στις προγραμματικές του δηλώσεις μια λέξη για τους αγρότες, επισήμανε, μεταξύ άλλων, μιλώντας Στο Κόκκινο, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, που διετέλεσε και υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
   Στη Βίκυ Τρύφωνα ο κ. Αραχωβίτης εξήγησε ότι ο πρωθυπουργός είπε ότι θα διαπραγματευτεί την Κοινή Αγροτική Πολιτικής (ΚΑΠ) αλλά χωρίς να αναφέρει σε ποια κατεύθυνση.
   Ο δε Μάκης Βορίδης, ο νυν υπουργός ΥΠΑΑΤ, δεν μπήκε - κατά την 20λεπτη ομιλία του - ούτε σε λεπτομέρειες ούτε στην ουσία των πραγμάτων, επισήμανε ο βουλευτής και τόνισε «Το πρώτο που δεν είπε ο κ. Βορίδης είναι τι θα γίνει με τη μείωση του κόστους παραγωγής, το οποίο η Νέα Δημοκρατία είχε κάνει σημαία της όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στο αγροτικό πετρέλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.