19 Σεπ 2019

«Σελώνουν», μη σας πω και «σαμαρώνουν», τον... Βουκεφάλα οι «σαμαρικοί»!

- Μονομαχία στα... μακεδονικά αλώνια
- Την... ασπίδα τους παραλαμβάνουν εκ νέου οι “νεομακεδονομάχοι” της Ν.Δ., μετά τη θεαματική κωλοτούμπα και τις νέες δηλώσεις Μητσοτάκη, Δένδια, Μπακογιάννη


   Την... ασπίδα τους παραλαμβάνουν εκ νέου οι “νεομακεδονομάχοι” της Ν.Δ., μετά τη θεαματική στροφή της κυβέρνησης έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών.
   “Επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια είναι η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών” απαντούν -με βιτριολικό τρόπο- στον Νίκο Δένδια, αλλά και στην Ντόρα Μπακογιάννη, κύκλοι που βρίσκονται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά μετά το (ενδοκομματικό) μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών ότι “ο αναθεωρητισμός των συνθηκών είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα σε πολλά επίπεδα” και ότι “δεν είναι σωστό να μιλάμε για προδοσία» και της σαφέστατης τοποθέτησης της τέως Υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη ότι “Θα τηρήσουμε και θα τιμήσουμε τη Συμφωνία”.
   Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τη “γαλάζια” αναδίπλωση σημειώνοντας ότι “η Συμφωνία των Πρεσπών είναι κυρωμένη και δεν αλλάζει κατά το δοκούν”...
   Μπογδάνος: "Απολύτως προδοτική"
   Σε αυτό το φόντο, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος -ευρισκόμενος σε εθνικιστικό ντελίριο- εκτόξευσε διαδικτυακά βέλη κατά του κ. Δένδια, αναρτώντας στο Twitter ότι: “Ο ΥΠΕΞ ορθώς ίσως αποφεύγει τον όρο ‘προδοσία’ με τη νομική έννοια του άρ. 143ΠΚ. Εντούτοις εδώ έχουμε ηθικά μια συμφωνία απολύτως προδοτική της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού σε μια συγκυβέρνηση που ανέβηκε με εθνολαϊκιστικό λόγο και τελικά εκποίησε τη μακεδονική ταυτότητα”.
  Δ. Παπαδημούλης: “Οφείλουν και μία συγγνώμη”
   Για “εντυπωσιακή και ευπρόσδεκτη κωλοτούμπα του υπουργού Εξωτερικών, προφανώς με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη” έκανε λόγο -μέσω Twitter- ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. “Οφείλουν όμως και μια συγγνώμη για την προεκλογική ψηφοθηρική πατριδοκαπηλία της Ν.Δ., με fake news της Ακροδεξιάς” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

   Πάντως, επειδή πρόκειται για συνανθρώπους μας, ας μεριμνήσει η Υφυπουργός, Αρμόδια για Θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, για την ψυχολογική στήριξη των εξαπατηθέντων και την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.