25 Μαΐ 2020

Ποιος κυβερνά αυτή την κυβέρνηση;

- Η περίπτωση του στρατοδίκη αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα της ακροδεξιάς κυβερνητικής πτέρυγας
- Τώρα καταλαβαίνουν όλοι ποιοι θα διαχειριστούν και με ποιον τρόπο τα μυστικά κονδύλια. Το πολιτικό σκάνδαλο ολοκληρώνεται...


   Δεν είναι μυστικό ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχει ισχυρά ερείσματα η ακροδεξιά πτέρυγα που επιβάλλει τη σκληρή πολιτική της σε μια σειρά κρίσιμα θέματα. Αυτό το εσωκομματικό ρεύμα που συσπειρώνεται γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά και στελεχώνεται από βουλευτές που προέρχονται από τον ΛΑΟΣ και τον… ΣΚΑΪ θεωρεί ευνοϊκό πεδίο για τη δράση του την πολιτική που χαράζει η κυβέρνηση απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
   Από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του έχουν αποδεχτεί πλήρως τη βαλκανική πολιτική που χαράχτηκε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, το μόνο πεδίο που μένει να αξιοποιηθεί από την ακροδεξιά πτέρυγα είναι η επίδειξη πυγμής απέναντι στους πολίτες από χώρες της Ασίας και της Αφρικής που ο πόλεμος και η φτώχεια τους έχουν υποχρεώσει να εκπατριστούν και έχουν καταφύγει στη χώρα μας.
   Με τον διορισμό των διοικήσεων στις δομές φιλοξενίας είδαμε, βέβαια, να τοποθετούνται επικεφαλής στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο, αλλά είδαμε και την περίπτωση ενός πολύ «σχετικού». Μόνο που η περίπτωση αυτή αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα της ακροδεξιάς κυβερνητικής πτέρυγας.
   Ο στρατοδίκης που διορίστηκε για να διοικήσει τη δομή του Πύργου έχει αφιερώσει όλη τη δημόσια δραστηριότητά του τα τελευταία χρόνια στην εκστρατεία κατά της ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα και στην κατάργηση του σχετικού νόμου που ψηφίστηκε το 2006.
   Οι απόψεις του στρέφονται εναντίον όλων των μουσουλμάνων με επιχειρήματα που μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει μόνο από τη Χρυσή Αυγή και άλλες παρόμοιες οργανώσεις.
   Τοποθετώντας αυτό το πρόσωπο στη διοίκηση της δομής, η κυβέρνηση εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως έναν εχθρικό πληθυσμό στο εσωτερικό της χώρας, ως «αιχμαλώτους πολέμου» χωρίς δικαιώματα και χωρίς κανένα μέλλον.
   Πρόκειται για μια ανατριχιαστική εξέλιξη που εκθέτει τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος συναίνεσε πριν από λίγες βδομάδες στην κατάθεση του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό, όπου προβλέπεται για πρώτη φορά η διάθεση «μυστικών κονδυλίων» στο αρμόδιο υπουργείο.
   Τώρα καταλαβαίνουν όλοι ποιοι θα διαχειριστούν και με ποιον τρόπο αυτά τα μυστικά κονδύλια. Το πολιτικό σκάνδαλο ολοκληρώνεται.
Η Άποψη στη σημερινή ΕΦΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.