2 Ιουλ 2020

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

- Από τον καθολικό πόλεμο στο κλίμα μιας ευτυχισμένης χώρας
- Για 20 εκατομμύρια δεν είναι καθόλου κακή υπηρεσία. Να δούμε για πόσο...


   Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς που πληρώνονται για να κάθονται, μια αντιπολίτευση στα κάγκελα, να καταγγέλλει ξέφραγα αμπέλια και ξεπουλήματα της Μακεδονίας, μια εικόνα ζόφου και απελπισίας, μια κατάσταση γενικής ασφυξίας που περίμενε την αλλαγή κυβέρνησης για να αναπνεύσει. Καθολικός πόλεμος.
   Κανείς δεν λέει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση ήταν ρόδινη. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και με τεράστιο κόστος και με λάθη και με πολλές δυσκολίες, κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια, να ρυθμίσει το χρέος, να παραδώσει μια οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης και να πάρει κάποια μέτρα για τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.
   Τώρα τα ΜΜΕ μας μεταφέρουν το κλίμα μιας ευτυχισμένης χώρας. Δεν υπάρχει τουρισμός που καταρρέει, δεν υπάρχει αλματώδης αύξηση της ανεργίας, δεν υπάρχουν περιοχές σε απελπισία, δεν υπάρχει ναυάγιο του προγράμματος «Συν-Εργασία», δεν υπάρχει πτώση στο λιανεμπόριο -για το ένα δέκατο από αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν χαλάσει τον κόσμο.
   Και -το κυριότερο-, ακόμα και αν υπάρχουν αυτά, αποκλειστική ευθύνη φέρει ο κορωνοϊός.
   Σε καμιά περίπτωση ο Μητσοτάκης. Άσχετα αν αποδείχτηκε ότι η χώρα έχει μπει σε επιβράδυνση, και στη συνέχεια σε ύφεση, από την πρώτη στιγμή που η Ν.Δ. ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.
   Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα ΜΜΕ ρυθμίζουν την ψυχολογία του κόσμου. Για 20 εκατομμύρια δεν είναι καθόλου κακή υπηρεσία. Να δούμε για πόσο.
το Κύριο Άρθρο στη σημερινή ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.