9 Ιουλ 2020

Όποιος δεν έχει δικά του έργα, «καμαρώνει» τα έργα των άλλων - Στο γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα ο Μητσοτάκης

Θα κάνει "αυτοψία" εσπευσμένα την Παρασκευή, με μια πρωτοφανή κίνηση δήθεν επικοινωνιακής επίβλεψης του έργου πριν τα εγκαίνια


   Στο γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα θα κάνει "αυτοψία" ο Κυριάκος Μητσοτάκης εσπευσμένα την Παρασκευή αφού αδημονεί να προλάβει να οικειοποιηθεί, όπως συνηθίζει, έργο που δεν είναι δικό του, με μια πρωτοφανή κίνηση δήθεν επικοινωνιακής επίβλεψης του έργου πριν τα εγκαίνια.  
   Μέχρι και στο αναστηλωμένο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα θα βρεθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης, που δεν χάνει ευκαιρία, μιας και δεν έχει τίποτα να επιδείξει μέσα σε ένα χρόνο διακυβέρνησης, να εγκαινιάζει τα έργα των άλλων, τους οποίους δεν χάνει ευκαιρία να διαβάλλει και να επιτίθεται με λάσπη καθημερινά δια μέσω των υπουργών του.
   Το μνημείο των Τζουμέρκων που είχε καταστραφεί από την μανία της φύσης την 1η Φεβρουαρίου του 2015, την τρίτη ημέρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτίστηκε με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από πέτρα και λάσπη, με την ίδια, παλιά τεχνική των μαστόρων της πέτρας, όμως με πιο σύγχρονα υλικά, όπως για παράδειγμα τα κονιάματα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.