24 Ιουλ 2023

Όλγα Γεροβασίλη: #Με_τον_Πάνο

Με τον Πάνο επικεφαλής της προσπάθειάς μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η κομματική επιλογή να γίνει πολιτική συμπαράταξη και στις 8 του Οκτώβρη ο Δήμος μας να ανακτήσει προοδευτική ταυτότητα, αναπτυξιακή δυναμική και κοινωνική συνοχή


Δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, Βουλευτή Άρτας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

   Η ομόφωνη απόφαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προτείνει στην τοπική μας κοινωνία τον φίλο Πάνο Καραγιώργο ως υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων είναι επιλογή συσπείρωσης και συστράτευσης, εφαλτήριο πολιτικής διεύρυνσης και πρoοίμιο εκλογικής νίκης.
   Με τον Πάνο επικεφαλής της προσπάθειάς μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η κομματική επιλογή να γίνει πολιτική συμπαράταξη και στις 8 του Οκτώβρη ο Δήμος μας να ανακτήσει προοδευτική ταυτότητα, αναπτυξιακή δυναμική και κοινωνική συνοχή.
   Εφαρμόζοντας, από τη θέση της Δημοτικής Αρχής, ένα ολιστικό αυτοδιοικητικό πολιτικό σχέδιο με άξονες την αστική αναζωογόνηση, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.