Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ...

ΔΕΙΤΕ πιο κάτω τις αναρτήσεις-φωτιά του εισαγγελέα για Παυλόπουλο και Τσίπρα...
Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών φέρεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες με σχόλια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρόκοπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό.
Συγκεκριμένα φέρεται να ζητάει την παραίτηση του κ. Παυλόπουλου καθώς του πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .
Μετά ταύτα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Κοντονής  «παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών,

ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι αναρτήσεις-φωτιά του εισαγγελέα για Παυλόπουλο και Τσίπρα...


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών ανάρτησε φωτογραφίες με σχόλια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρόκοπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό ζητώντας την παραίτησή τους. Ήδη διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του.
Πρόκειται για τον κ. Ανδρέα Καραφλό. Σε άλλη ανάρτησή του στο fb την οποία κατέβασε μετά την παραγγελία για διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης από τον υπουργό Δικαιοσύνης, έγραφε: "Προκαλεί εντύπωση η άσκηση δίωξης εξπρές στον Μπαρμπαρούση...Τελικά η Δικαιοσύνη είναι πολλές φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία...κρίμα για ένα θεσμό που δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος όπως επιβάλλεται...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: