Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (βίντεο, φωτογραφίες).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων οι εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας» που διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Βριλησσίων και ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής και με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού. 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το έτος 2018 έχει ανακηρυχτεί Έτος Οδικής Ασφάλειας και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, από τη Δευτέρα 12 έως και την Παρασκευή 16 Μαρτίουσε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Βριλησσίων πραγματοποιήθηκαν διαδραστικές ομιλίες.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου με τη βιωματική δράση στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ),όπου έγινε χρήση προσομοιωτή ανατροπής και πρόσκρουσης οχήματος, στο οποίο επιβιβάστηκαν περισσότεροι από 450 μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν, συμμετείχαν και ενημερώθηκαν για την ασφαλή οδήγηση από τους υπευθύνους του προγράμματος και από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι στήριξαν τη δράση και με τη διάθεση οχημάτων.

Τη δράση παρακολούθησαν εκτός από τους μαθητές και πλήθος δημοτών, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, οΠρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης και η Αντιδήμαρχος ΠαιδείαςΣοφία Χαντζάρα.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων δήλωσε σχετικά: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτής της δράσης και να ευχαριστήσω τους μαθητές της πόλης μας για την ουσιαστική συμμετοχή τους. Η κυκλοφοριακή αγωγή είναι απολύτως απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φλέγον ζήτημα της οδικής ασφάλειας και είναι απαραίτητο αυτή να ξεκινά από την παιδική ηλικία, για να γίνει το κάθε παιδί ανεξάρτητο και ικανό να διαχειριστεί την ασφαλή μετακίνησή του».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 








ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο