ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστοί δρόμοι λόγω εργασιών σε Λευκωσία και Λεμεσό - Πληροφορίες

Αναλυτικά ώρες και μέρες

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι:

(Α) Από την Κυριακή 2/12/2018 μεταξύ των ωρών 07:00 – 19:00 στο πλαίσιο ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα εκτελούνται εργασίες από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Καλλιπόλεως με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Πειραιώς.


Ένας Σιακόλας για «Όσκαρ» - Προσποιήθηκε μέχρι και τον Φανιέρο


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το συγκεκριμένο τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από το κέντρο της Λευκωσίας προς Παλλουριώτισσα για την οδό Πειραιώς θα διοχετεύεται δια μέσου των οδών Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Μύστρα Μουρούζη και Τουμπάζη.

Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα προς το κέντρο της Λευκωσίας για την οδό Πειραιώς θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ολυμπίας και Νικοδήμου Μυλωνά.

(Β) Από την Δευτέρα 3/12/2018 μέχρι την Τετάρτη 5/12/2018, μεταξύ των ωρών 07:00–16:00, στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Γερακιές, εντός της κοινότητας Γερακιών, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, ο δρόμος εντός της κοινότητας Γερακιών θα είναι κλειστός και η πρόσβαση εντός της κοινότητας θα επιτρέπεται μόνο στους κατοίκους της κοινότητας.


«Είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και την κοιτούσε χαμογελώντας»


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρακαμπτήριο δρόμο εντός της κοινότητας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι:

(Α) Την Δευτέρα 3/12/2018 η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά καθώς και η είσοδος της Παρεκκλησιάς προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τον Παραλιακό Δρόμο θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από η ώρα 19:00 μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 4/12/2018 λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Αγ. Τύχωνα και Μονής και του Παραλιακού Δρόμου.

(Β) Την Παρασκευή 30/11/2018 η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από η ώρα 8:30 μέχρι τις 16:30 λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Μονής και Ακτής του Κυβερνήτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια εκτέλεσης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X