ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι γυναίκες της ζωής του Γιάννη Μακρή αποκαλύπτουν την άλλη πλευρά του»

Η είδηση της δολοφονίας του έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία

Η Βικτώρια Καρύδα βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, αφού ο άντρας της ζωής της και πατέρας των παιδιών της δεν είναι πια στη ζωή. Η είδηση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και μπορεί από την ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα να έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα, ωστόσο λόγω της έκταση της «είδησης» δεν μπορούμε να μην μεταφέρουμε όλα τα νέα.

Η Βικτώρια επέστρεψε λοιπόν μετά από την κηδεία του συζύγου της στην Αυστραλία ξανά στην Ελλάδα και ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με συνθήκες που δεν είχε φανταστεί, καθώς η ίδια αγνοούσε τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που είχε ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής.

Η Βικτώρια Καρύδα καλείται πλέον να αντιμετωπίσει και τα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν από τον απρόσμενο θάνατό του. Μεταξύ αυτών είναι και τα ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία του θανόντος, με τα οποία το μοντέλο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πρότινος, με αποτέλεσμα να μην έχει καν γνώση για την ακριβή περιουσία του Γιάννη Μακρή.

Για τον λόγο αυτόν αλλά και για το σύνολο των υποθέσεων της απευθύνθηκε στον γνωστό Έλληνα δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό.

Την ίδια στιγμή που η Βικτώρια καλείται να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω, τα Αυστραλιανά ΜΜΕ δεν έχουν ξεχάσει τον θάνατο του Μακρή. Αντίθετα, μέρα με την μέρα, φέρνουν στην επιφάνεια στοιχεία από την προσωπική του ζωή. Με τίτλο «Οι γυναίκες της ζωής του δολοφονημένου γκάνγκστερ Γιάννη Μακρή αποκαλύπτουν την άλλη πλευρά του», αυστραλιανό μέσο κάνει «αφιέρωμα» στην προσωπική του ζωή και αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως και οι «γυναίκες του» να αναμιγνύονται στην υπόθεση θανάτου του.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star:

must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X