ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Σκέφτονται Σαλαμίνα και ενίσχυση…

Προτεραιότητα έχει δοθεί στον παίκτη που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να δίνει τις τελευταίες οδηγίες επί χόρτου στους ποδοσφαιριστές του. Η σημασία του αυριανού αγώνα είναι ξεκάθαρη σε όλους και οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Απόλλωνας θα ταξιδεύσει στην Λάρνακα και πάλι με απουσίες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τραυματίες. Γιούστε, Σακέτι, Φοπαλά, Περέιρα και Στυλιανού δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Διαθέσιμος θα είναι για πρώτη φορά ο Μίλαν Κερμπ, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχει εγγραφεί στο δυναμικό της ομάδας. Δύσκολα όμως θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα, αφού δεν είναι αρκετές μέρες στην ομάδα. 

Από ‘κει και πέρα, οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν και στο μεταγραφικό κεφάλαιο, καθώς θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της συνέχειας. Όπως αναφέραμε αρκετές φορές, στο πλάνο υπάρχει η απόκτηση ανασταλτικού μέσου, κεντρικού αμυντικού και ακραίου επιθετικού.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στον μέσο, αλλά στα υπόψη βρίσκονται παίκτες και για τις άλλες θέσεις, με τους οποίους έγιναν κάποιες επαφές, όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο. Διευκρινίζουμε για ακόμη μία φορά ότι στην λίστα υπάρχουν παίκτες και για τους δύο καταλόγους.

Είναι φανερό ότι στον Απόλλωνα θέλουν να μετρήσουν καλά τα δεδομένα πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, καθώς δεν θέλουν να γίνουν λανθασμένες κινήσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT