ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Με γνώση, σθένος και καθαρό μυαλό

Έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για τη δύσκολη σημερινή (18.30) αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σημαντικό ματς το σημερινό (18:30). για τη Νέα Σαλαμίνα. Τίθεται απέναντι στην ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Κύπρου.

Εννοείται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου πέραν της συμπερίληψης στην εξάδα, (ακολουθεί το ματς με την Ομόνοια αλλά αυτό μπορεί να περιμένει), θέλει τη διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου.

Η διάκριση περνά μέσα από ένα θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση όπου ο αντίπαλος αγωνίζεται υπό… ιδιάζουσες συνθήκες αφού αποχώρησε ο Άντονι Ιραόλα και στον πάγκο θα κάθονται ως υπηρεσιακοί οι Αντόνιο Ιντάλγκο και Ηλίας Χαραλάμπους.

Αυτό το γεγονός κάνει τον αντίπαλό πιο δύσκολο στην αντιμετώπιση γιατί οι παίκτες θα παραταχθούν με διαφορετική ψυχολογία, που σε τέτοιες περιπτώσεως γίνεται θετική.

Η Νέα Σαλαμίνα με όλη τη φετινή της αποδεδειγμένη ικανότητα, την προσωπικότητα που διαθέτει ως ομάδα αλλά και την πολύ καλή ψυχολογία που τη διακρίνει μετά τη νέα σημαντική νίκη μέσα στην Πάφο κατέρχεται συγκρατημένα αισιόδοξη στην αναμέτρηση. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τιάγκο, που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την Ομόνοια. Παρών θα είναι όμως σήμερα ο Μαργκάσα.

Πιθανή ενδεκάδα: Bεσελόφσκι, κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου, στο κέντρο Μαργκάσα, Νουρ, Μιντίκκης, (δεξιά) Κορέια (αριστερά), στην επίθεση Ελουντού (αριστερά), Σικόρσκι (δεξιά), Κίνγκσλεϊ (κορυφή).

Η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε πως, το εισιτήριο για το σημερινό ματς κοστίζει στα 10 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ το μαθητικό.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση