ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Μήνυμα στήριξης σε Φλοριάν Τολεμές

Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την προσφυγική ομάδα

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Φλοριάν Τολεμές στο μεσοβδόμαδο αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Νέας Σαλαμίνας για το θεσμό του κυπέλλου, με αποτέλεσμα ο Γάλλος επιθετικός να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός δράσης για οκτώ περίπου εβδομάδες. Η άτυχη στιγμή προέκυψε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά από ακούσιο κτύπημα του Ιβάν Φουστάρ ο οποίος έδειξε αίσθημα μεταμέλειας αλλά και επαγγελματισμό από την πρώτη στιγμή.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η επίσημη Νέα Σαλαμίνα μέσω του γραφείου τύπου της, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον κεντρικό επιθετικό των περσινών κυπελλούχων αναφέροντας:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας Φλοριάν Τολμές που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός πίσω στους αγωνιστικούς χώρους εκπληρώνοντας τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς του στόχους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ"

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X