ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Σε επαφές με Άγκους

Ο Ισπανός πέρασε και από τη Ρεάλ Μαδρίτης

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες των ιθυνόντων της Νέας Σαλαμίνας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.24sports.com.cy, αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον 33χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Αγκουστίν Γκαρσία Ινιγκιέζ, γνωστό και ως Άγκους.

Την περίπτωση του Άγκους έχει αξιολογήσει θετικά ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ισπανός ανήκει στην δανέζικη Έσμπεργκ, στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Φέτος μετρά 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Ο Άγκους είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1.88. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αλμπαθέτε. Την περίοδο 2004-05 ο 19χρονος τότε Άγκους είχε καταγράψει εφτά συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβίζιον με την Αλμπαθέτε. Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε στο τέλος της χρονιάς καταβάλλοντας το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ στην Αλμπαθέτε.

Ο Άγκους αγωνίστηκε για μια τετραετία στη Ρεάλ Μαδρίτης Β’, χωρίς να καταγράψει κάποια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια πέρασε από αρκετές ισπανικές ομάδες όπως είναι η Κόρδοβα, η Αλκορκόν και η Μαγιόρκα. Ο 33χρονος πέρασε και από το MLS πριν πάρει μεταγραφή στη Έσμπεργκ το καλοκαίρι του 2017.

 



ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση