ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στον τελικό η Αλ Αίν του Μπεργκ, πέταξε έξω τη Ρίβερ!(vid)

Σκόραρε ο Σουηδός απέναντι στο Νάτσο Σκόκο

Μεγάλη και ιστορική πρόκριση για την Αλ Αίν των ΗΑΕ στον τελικό του μουντιάλ συλλόγων απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς μετά από το ισόπαλο 2-2 κατάφερε στα πέναλτι να πάρει το εισιτήριο χάρις στην απόκρουση του Είσα στην εκτέλεση του Έντζο Πέρες. Βασικός και σκόραρε ο Μπεργκ, μπήκε αλλαγή και ευστόχησε στο πέναλτι ο Σκόκο. Ο νικητής Κασίμα Αντλερς-Ρεάλ ο αντίπαλος στον τελικό.

Η Αλ Αίν αιφνιδίασε τη Ρίβερ μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει με κεφαλιά, όμως οι «Μιγιονάριος» δεν πτοήθηκαν και σχετικά νωρίς στο παιχνίδι ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Ο Ράφαελ Μπορέ ήταν ο δράστης στο 11’ και το 16’ που με δυο γκολ έβαλε τη Ρίβερ μπροστά στο σκορ, με το αποτέλεσμα να μένει στο 2-1 στο ημίχρονο μετά και από ακύρωση γκολ της Αλ Αίν μέσω VAR. Γκολ που τελικά οι γηπεδούχοι το βρήκαν στο 51’ με τον Κάιο Φερνάντες και με αυτό ισοφάρισαν. Ρίβερ είχε ακολούθως την μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα αλλά στο 69’ ο Μαρτίνες εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κάσκο στο δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου την μεγάλη φάση να πάρει την πρόκριση την είχε η Αλ Αίν με τον Αχμάντ από κοντά να εκτελεί και τον Αρμάνι να αποκρούει.

Η πρόκριση τελικά κρίθηκε στα πέναλτι με τις δυο ομάδες να ευστοχούν σε όλα, με τον Έντζο Πέρες να καλείται να βάλει το τελευταίο της Ρίβερ για να δώσει παράταση στη διαδικασία. Ο Είσαι το νίκησε και η ιστορία έγραψε Αλ Αίν στον τελικό και τη Ρίβερ να μένει στις δάφνες της πρόσφατης κατάκτησης του Κόπα Λιπερταδόρες.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση