ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακός χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας-Έπεσε ξύλο(VIDEO)

Aπίστευτες εικόνες έντασης στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της μαρτυρικής Μάνδρας, μετά από τις φονικές πλημμύρες. Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, εκτόξευσε κατηγορίες κατά της Δημάρχου Μάνδρας ότι δεν ήταν παρούσα στην πρώτη συνεδρίαση με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων όπου τιμήθηκαν οι νεκροί από τη θεομηνία.

Ακολούθως υπήρξε έντονη αντίδραση από τους δημοτικούς συμβούλους που υποστήριξαν πως η δήμαρχος βρισκόταν σε επιχείρηση καταγραφής των προβλημάτων και δεν τίθεται θέμα αδιαφορίας προς το δημοτικό συμβούλιο.

Η κατάσταση ωστόσο ξέφυγε με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν σε θρανία και να γρονθοκοπούν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις ώρες.

Search