ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία ακίνητα της Αχαικής στην Πάτρα

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία θα μπει ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της Πάτρας, που ανήκει στην πρώην Αχαϊκή Τράπεζα. Πρόκειται για το κτίριο που στεγάζονταν αρχικά τα κεντρικά γραφεία της συνεταιριστικής τράπεζας όταν αυτή λειτουργούσε, στην οδό Ρήγα Φεραίου, δίπλα από το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Το κτίριο αυτό που ήταν και η πρώτη έδρα της τράπεζας στην Πάτρα βρίσκεται στην Ρήγα Φεραίου, στην συμβολή της με το στενό της Μιχαλακοπούλου και η ιστορικότητα του κτιρίου πέρα από την αρχιτεκτονική του έχει να κάνει με το ότι αποτελούσε την κατοικία του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου.

Το κτίριο βγαίνει στο «σφυρί» από την εκκαθαρίστρια εταιρεία της PQH, με τιμή εκκίνησης το ποσό των 1.250.000 ευρώ. Η πρόσκληση υποβολής προσφορών έχει ήδη δημοσιευτεί στην σελίδα της εταιρείας από τις 19 Ιανουαρίου.

Στην ίδια δημοπρασία περιλαμβάνονται και άλλα δύο ακίνητα της Αχαϊκής, ένα τριώροφο διατηρητέο κτίριο στον Πύργο και άλλο ένα οικόπεδο στην Αμαλιάδα.

Και για τα τρία ακίνητα απαιτείται εγγυητική επιστολή συμμετοχής στην ηλεκτρονική δημοπρασία, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τις 5 Μαρτίου 2018 και ώρα Ελλάδος 5 μμ.

Search