ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενορίες της Πάτρας θα βάλουν πούλμαν για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα

Για την ώρα τουλάχιστον  2 ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η ενορία των Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους στην Κρύα Ιτεών Πατρών και η ενορία του Αγίου Νικολάου όπου ανήκει και ο ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου, έχουν αναγγείλει ότι βάζουν πούλμαν για να πάει κόσμος στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, την Κυριακή 4/2/22018. Επίσης πούλμαν βάζει και η Χριστιανική Εστία Πατρών, το οποίο θα αναχωρήσει μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας στις 9.30 το πρωί από την Χριστιανική Εστία στην οδό Μιαούλη και Κορίνθου. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ μαζί με την επιστροφή. Το ίδιο και στην ενορία των Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους, οι πιστοί που θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, θα φύγουν από τον Ιερό Ναό μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, στις 10:15 π.μ. της Κυριακής.

Γιατί η Μακεδονία είναι Ελλάδα…, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δηλώσεις συμμετοχής στον π. Ιωάννη Δημητρόπουλο, τηλ. επικοινωνίας: 6936 581661.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.

Στην ενορία του Αγίου Νικολάου, η αναχώρηση θα γίνει στις 9:30 π.μ. της Κυριακής 4/2/2018 (Θ. Λειτουργία: Ι. Ν. Εισοδίων, 5:30-8:15 πμ).

Δηλώσεις συμμετοχής: Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών - Υπεύθυνος: π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, τηλ.: 2610-275022, 6945-377621, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (διευκόλυνση σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας), όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες μέρες και ώρες να υπάρξουν κι άλλες ενορίες της επικράτειας της Μητροπόλεως Πατρών που θα οργανώσουν πούλμαν για μετάβαση στην πρωτεύουσα την Κυριακή για το συλλαλητήριο.

 

Search