ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ηλεία σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η κεντρική ομιλία του Προέδρου της ΝΔ  θα γίνει την Πέμπτη στις 19:00,  στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να έρθει σε άμεση επαφή με τους πολίτες, στον τόπο που ζουν και να τους ακούσει χωρίς μεσάζοντες. Πιθανά να έχει συνάντηση και με αγρότες.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει και στη Μεσσηνία, για την οποία θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ομιλία του στον Πύργο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία αύριο Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και μεθαύριο Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στους Νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας.

Αύριο Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στο Νομό Ηλείας, τη Βάρδα, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω.

Στις 19:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Πύργο, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό και Καθεδρι­κό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού.

Την ίδια ώρα πυκνώνουν οι επισκέψεις στελεχών της ΝΔ στην Αχαΐα και στην Ηλεία.

Την Τρίτη στην Κάτω Αχαΐα βρέθηκαν ο πρώην υπουργός και Τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταΐκούρας, καθώς και ο Βασίλης Κικίλιας, Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και υπεύθυνος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος χθες ήταν στον Άραξο και στην Πάτρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα την Ηλεία και την Αιγιάλεια επισκέφθηκε ο Μάκης Βορίδης, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, το παρών στην Πάτρα θα δώσει ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Αχαΐας  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Search