ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Αστόρι- ΦΩΤΟ

Το πρωί της Πέμπτης (8/3) τελέσθηκε η κηδεία του Ντάβιντε Αστόρι. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας.

Το τελευταίο «αντίο» στον Ντάβιντε Αστόρι είπαν η οικογένεια του, οι συμπαίκτες του αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας το πρωί της Πέμπτης (8/3).

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών από ανακοπή καρδιάς την ώρα που κοιμόταν, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στην κηδεία του, έδωσαν το «παρών» πολλές σπουδαίες προσωπικότητες του ιταλικού ποδοσφαίρου, όπως ο Τζίτζι Μπουφόν, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Πίπο Ιντζάγκι, σύσσωμες οι ομάδες της Φιορεντίνα και της Ίντερ, καθώς κι απλός κόσμος που θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο άνδρα.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η οικογένεια του Νταβίντε Αστόρι γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε λήψη φωτογραφίας ή κινηματογράφηση, κατά τη διάρκεια της κηδείας του αρχηγού της Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένη για αύριο στην Φλωρεντία.

Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα της χθεσινής νεκροψίας, η οποία είχε διάρκεια πάνω από τρεις ώρες, έκαναν γνωστό ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Όπως σημειώνεται, οι σφυγμοί πρέπει να έπεσαν αρκετά, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει κάποιος εκείνη την στιγμή να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, με συνέπεια την τραγική κατάληξη.

Πάντως, διευκρινίστηκε ότι χρειάζεται χρόνος για την οριστική διάγνωση. Οι έρευνες θα διεξαχθούν εντός 60 ημερών, όμως οι γιατροί εξήγησαν ότι «από νομική άποψη, δεν υπάρχει εμπόδιο στην ταφή του σώματος».

 

Search