ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένος Κοτζιάς για τις διαρροές από τη Βουλή

Κάτι περισσότερο από εξοργισμένος είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά τις διαρροές για τα όσα συζητήθηκαν στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Μια συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη (06.03.2018) και ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Η αντίδραση από τον Νίκο Κοτζιά ήρθε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τον υπουργό Εξωτερικών να tweet-αρει κάνοντας λόγο για έλλειψη σοβαρότητας από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Κοτζιάς ενοχλήθηκε γιατί θεώρησε ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αποκάλυψαν τι συζητήθηκε σε κλειστή συνεδρίαση. Μίλησε επίσης για πρωτοφανή γελοιότητα και «φωτογράφισε» τον Γιώργο Κουμουτσάκο λέγοντας πως «αρμόδιος της αντιπολίτευσης» δημοσιοποίησε τι του απάντησε «ενώ δεν είχε μιλήσει καν».

«Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας  βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλά χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολίτευσης «δημοσιοποίησε» τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν είχε καν μιλήσει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς.

 

Search